14 °

max 14 ° / min 6 °

Subota

20.04.

14° / 6°

Nedjelja

21.04.

9° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

16° / 6°

Utorak

23.04.

12° / 10°

Srijeda

24.04.

13° / 8°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Petak

26.04.

15° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Brnović suspendovan na osam utakmica zbog vrijeđanja sudija

Fudbal

Comments 3

Brnović suspendovan na osam utakmica zbog vrijeđanja sudija

Autor: Bojan Šuković

  • Viber

Branko Brnović, trener Budućnosti, dobio je osam utakmica zabrane vođenja tima, a moraće i da plati novčanu kaznu od 1.000 eura.

U obrazloženju Disciplinske komisije FSCG se kaže:

"Shodno članu 42 stav 3 Discipliskog pravilnika FSCG zvaničniku FK Budućnost Brnović Branku utvrđuje se disciplinska mjera.

a) zabrana obavljanja funkcija na četiri utakmice i novčana kazna u iznosu od 500,00 eura zbog nesportskog ponašanja - psovanja i vrijeđanja i pomoćnog sudije Jovice Tatara na utakmici 8. kola Telekom 1. CFL Budućnost - Sutjeska, čime je počinio prekršaj iz člana 58 stav 1 tačka 2 Disciplinskog pravilnika FSCG.

b) zabrana obavljanja funkcija na četiri utakmice i novčana kazna u iznosu od 500 eura zbog nesportskog ponašanja - psovanja i vrijeđanja sudije utakice Predraga Radovanović na utakmici 8. kola Telekom 1. CFL Budućnost - Sutjeska, čime je počinio prekršaj iz člana 58 stav 1 tačka 2 Disciplinskog pravilnika FSCG.

"Primjenom istih propisa Disciplinska komisija FSCG izriče jedinstvenu disciplinsku mjeru zabrana obavljanja funkcija na osam utakmica i novčanu kaznu u iznosu od 1.000 eura i nema pravo obavljanja funkcija na prvenstvenim i Kup utakmicama kojima rukovodi FSCG sve dok disciplinska mjera traje. Disciplinska mjera teče od 18. 09. 2019. godine", kaže se u saopštenju.

Komentari (3)

POŠALJI KOMENTAR

Drasko

Bivši selektor fudbalske reprezentacije Crne Gore, nažalost.. Balkan je ovo, ljudi.. Nema tu sportskog duha i viteštva, samo divljaštvo i nasilje....

Veljko

Branko Brnoviću, upropastio si igru reprezentacije CG. Upropastićeš i igru fk"Budućnost" ! I pored molbi navijača da napustiš Budućnost jer si stvarno nesposoban da vodiš fudbalski timove, (već viđeno) Napušti crnogorski sport.!

Šćepan

Trebalo bi uvesti makar 3 extra boda na kraju prvenstva za ekipu koja ima najmanje kartona, kao i oduzimanje bodova onima koji imaju najviše kartona. Ako ovako mali ne možemo biti prvaci svijeta, mogli bi se izdvojiti pravim sportskim ponašanjem. Volimo te Crna Goro!