10 °

max 15 ° / min 9 °

Četvrtak

25.04.

15° / 9°

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

18° / 11°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

24° / 15°

Srijeda

01.05.

23° / 16°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Klop odgovorio na prozivku Gvardiole

Fudbal

Comments 0

Klop odgovorio na prozivku Gvardiole

Autor: Bojan Šuković

  • Viber

Menadžer Liverpula Jirgen Klop odgovorio je na prozivku Pepa Gvardiole kako je Sadio Mane sklon da olako pada i pokušava da tako iznudi prekršaj.

Njemački stručnjak je rekao da "Mane nije varalica" i da nema namjeru da se dalje upušta u misaone igrice koje je započeo Gvardiola.

Mane je protiv Aston Vile postigao pobjedonosni gol u nadoknadi vremena, ali je ranije tokom meča zaradio žuti karton zbog simuliranja prekršaja.

Gvardiola je tada za BBC rekao:

"Dešavalo se to Liverpulu mnogo puta posljednjih godina, to je zbog Maneovog posebnog talenta. Ponekad simulira, ponekad ima taj talenat da postiže nevjerovatne golove u posljednjim minutima. Talentovan je", bio je ironičan Gvardiola.

Uoči meča sa Genkom u Ligi šampiona, Klopa su pitali šta misli o ovoj Gvardiolinoj izjavi.

"Pokušao sam sve to da zaobiđem i ne kažem ništa. Nisam u tom raspoloženju Mančester sitija. Nisam stopostotno siguran ni da je pričao o Maneu ili o nama generalno. Nisam čuo Sadiovo ime. I ne znam kako je mogao da zna za incident tako brzo pošto se sve dogodilo na terenu. Ljudi iz drugih klubova su uvijek takvi, ali ono što znam je da Sadio nije varalica", jasan je Klop.

Njemac je primijetio još nešto.

"Na meču sa Aston Vilom u jednom duelu bilo je kontakta i Mane je pao, možda to nije bio penal, ali je kontakt postojao. To nije kao preskakanje noge ili slično. Sto odsto sam siguran da se tako nešto desilo na meču Mančester sitija da bi tražili penal jer je neko njihovog igrača udario po nozi. Nisam raspoložen da pričam o Mančester sitiju", zaključio je Klop.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR