14 °

max 14 ° / min 8 °

Četvrtak

18.04.

14° / 8°

Petak

19.04.

15° / 7°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 4°

Ponedjeljak

22.04.

16° / 7°

Utorak

23.04.

12° / 10°

Srijeda

24.04.

14° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Nije samo Ibra, još jedan senzacionalni povratak u Milan

Fudbal

Comments 0

Nije samo Ibra, još jedan senzacionalni povratak u Milan

Autor: Bojan Šuković

  • Viber

Milan pokušava da stvori novac za Ibrahimovića, cilj je da se oslobode Kesija koji je na meti Vulverhemptona, Borinija i Švajcarca Rodrigeza, to bi omogućilo uz novac u kasi i platu od oko 4 miliona eura godišnje za Ibrahimovića.

Ali, njegov povratak bio bi početak.

Naime, klub planira da dovede još dva pojačanja ove zime, štopera i to Demirala iz Juventusa koji košta 40 miliona, ali bi bio plaćen na ljeto, kao i još jednog mlađeg igrača i to desnog beka Lila, Zekija Čelija.

Ovaj Turčin ima 21 godinu, još ljetos je bio meta "Rosonera", zauzeo bi mjesto u timu umjesto Dantea Kalabrije koji vjerovatno napušta klub.

Sa ova tri pojačanja, Milan bi svakako bio jači, a prava bomba bi bio povratak Anćelotija.

Naime, Paolo Maldini želi svog bivšeg trenera, ali i trofejnog trenera "Rosonera" koji ne blista sa Napolijem. Postoje dvije varijante, da Anćeloti dobije otkaz u decembru u Napulju, što nije nemoguće, DeLaurentis je već želio da ga smijeni, drugi je da sačeka ljeto, da mu istekne ugovor i onda se poslije decenije vrati u klub.

Maldini i Boban vjeruju da Milan ima sasvim solidan tim, i da bi iskusniji trener od Đampaolija, odnosno sada Piolija koji nije promijenio mnogo u bodovnom smislu mogao da izvuče više, odnosno da ekipu vrati u borbu za Ligu šampiona, iz koje Milan izostaje šest godina.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR