13 °

max 13 ° / min 8 °

Četvrtak

18.04.

13° / 8°

Petak

19.04.

15° / 7°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

9° / 4°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 7°

Utorak

23.04.

19° / 7°

Srijeda

24.04.

20° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Kreće rat za "Matadora"

Fudbal

Comments 0

Kreće rat za "Matadora"

Autor: Bojan Šuković

  • Viber

Čelsi je i definitivno ušao u trku za dovođenje Edinsona Kavanija, javljaju pouzdani izvori sa Ostrva poput uglednog Telegrafa.

Urugvajac ima još šest mjeseci ugovora u Pari Sen Žermenu, ponudu Atletiko Madridu i želju da ide, ali ulazak Čelsija i ostrvskih rivala komplikuje priču.

Atletiko je prvi krenuo po Kavanija, postigao dogovor sa njim i ušao u razgovore sa Francuzima. Međutim, Pari Sen Žermen bi radije da ostane bez obeštećenja narednog ljeta, ali da zadrži Kavanija u timu do kraja sezone.

Naravno, zbog Lige šampiona. Iako je Kavani od Ikardija izgubio mjesto startera, on je i dalje bitan direktoru Leonardu i treneru Tuhelu jer smatraju da su im potrebna četvorica vrhunskih napadača da bi dogurali do kraja u Ligi šampiona. Česte Nejmarove povrede tjeraju rukovodstvo Svetaca na oprez i zato žele da zadrže Kavanija.

Zato su i odbili prvu ponudu Atletika od 5.000.000, pa onda i drugu od 10.000.000 eura. Tražili su čak 30.000.000 eura što je nerealan novac za veterana koji je ušao u posljednjih šest mjeseci ugovora. Na taj način su samo željeli da rastjeraju Ateltiko i ostale moguće kupce.

Međutim, Kavaniju se to nije svidjelo i juče je u razgovoru sa ljudima iz kluba zatražio da ga prodaju što je potvrdio i Leonardo.

Bio je to signal za ostale klubove da uđu u trku sa Atletikom. Interesovanje za Kavanija postoji u Totenhemu, i u Mančester Junajtedu, ali Čelsi je najozbiljniji od Ostrvljana u namjeri da angažuje Matadora. Frenk Lampard se divi Kavanijevimn kvalitetima, a Urugvajac je i prethodnih godina u nekoliko navrata bio želja Romana Abramoviča. Možda je sad kucnuo čas…

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR