Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

Kuzmić sjutra napušta Intenzivnu njegu

| Postavio/la: Milena Aprcović | Izvor: sport.blic.rs

Kuzmić sjutra napušta Intenzivnu njegu Foto: Screenshot

Ognjen Kuzmić koji je prije tačno sedam dana doživio tešku saobraćajnu nesreću u Republici Srpskoj i u kojoj su mu obje vilice bile slomljene, a zadobio je i povrede grudnog koša, u ponedjeljak će napustiti Intenzivnu njegu i biti prebačen na obično odjeljenje.

Kako je na Tviteru napisao Zoran Šarenac, novinar iz Banjaluke, koji je izvještavao o ovoj nesreći, košarkaš Crvene zvezde i reprezentacije Srbije, u ponedjeljak će izaći sa Intenzivne njege.

Kuzmić se probudio iz kome i komunicirao je sa osobljem u Urgentnom centru i porodicom.

U posjeti stamenom centru u petak je bila i delegacija Crvene zvezde.

Prilikom te posjete, ljekari Urgentnog su izrazili zadovoljstvo Ognjenovim stanjem i postepenim ali sigurnim oporavkom, nakon operacije od teških povreda koje je zadobio u saobraćajnoj nesreći.

Ognjen je prošle nedjelje u ranim jutarnjim satima na putu Banjaluka - Prijedor, u Ramićima, imao saobraćajku u kojoj su se sudarila dva automobila.

Tada je Kuzmić zadobio teške povrede i odmah helikopterom prebačen iz Banjaluke u Beograd.

U glavnom gradu Srbije je nekoliko dana proveo u indukovanoj komi, operisane su mu obje vilice kako bi mogao da diše, a onda se u četvrtak probudio iz kome.

Kuzmiću već sedam dana stižu poruke podrške iz svih djelova svijeta, njegovih prijatelja, bivših i sadašnjih saigrača, klubova u kojima je igrao.

Ostavi komentar

0/300