9 °

max 15 ° / min 8 °

Četvrtak

25.04.

15° / 8°

Petak

26.04.

15° / 7°

Subota

27.04.

19° / 10°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 14°

Srijeda

01.05.

22° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
EPCG ostaje uz Košarkaški savez

Košarka

Comments 0

EPCG ostaje uz Košarkaški savez

Autor: Bojan Šuković

  • Viber

Elektroprivreda Crne Gore i u narednoj godini biće partner Košarkaškog saveza.

Na pres konferenciji organizovanoj za početak priprema naših košarkaša uoči Svjetskog prvenstva potpisan je novi, osmi ugovor između EPCG i KSCG.

Ugovor o sponzorstvu potpisali su rukovodilac Sektora za korporativne komunikacije, Rajko Šebek i predsjednik Košarkaškog saveza, Veselin Barović.

”Već osmu godinu Elektroprivreda Crne Gore je jedan od glavnih sponzora Košarkaškog saveza. Prošle godine, kada smo potpisali sličan ugovor, poželjeli smo im uspjeh u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo. Istorijski san se ostvario a razultata nema bez kvalitetnog rada ali i ovakvog vida podrške. Rezultati nacionalnih selekcija svakako zavrjeđuju pažnju zato nastavljamo saradnju, i u kontinuitetu, po osmi put, potpisujemo sponzorski ugovor“’, rekao je Šebek.

Produžetkom saradnje zadovoljan je bio i predsjednik Saveza, Veselin Barović.

''Elektroprivreda ima povjerenje u nas, prati nas redovno od samog početka. Kao federacija se trudimo da ukazano povjerenje opravdamo. Ne radi se samo o prvom timu u muškoj i ženskoj konkurenciji, već našim svim selekcijama'', izjavio je Barović.

Šebek je u ime EPCG košarkašima poželio uspješne pripreme i dobru igru na Svjetskom prvenstvu koje se održava u Kini u periodu od 31. avgusta do 15. septembra.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR