Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

Bomba na pomolu: Real Madrid hoće Luisa Skolu!

| Postavio/la: Bojan Šuković

Bomba na pomolu: Real Madrid hoće Luisa Skolu!

Srebrna medalja oko vrata, mjesto u idealjnoj petorici, naklon košarkaške publike širom svijeta, a poslije Mundobasketa možda i još jedan vrijedan ugovor za Luisa Skolu.

Argentinski veteran, koji je oduševio plenetu igrama na Prvenstvu svijeta u Kini, nalazi se u sferi interesovanja ni manje ni više nego – Real Madrida.

Karaljevski klub je, prema saznanjima Marke, raspoložen da centarsku liniju pojača 39-godišnjim košarkašem. Zasad se sve svodi na opipavanje pulsa, ali je očigledno da se nešto dešava čim tako uticajan list dovodi Skolu u vezu sa timom Pabla Lasa. U Madridu su procijenili da godine nisu ograničavajući faktor, iaako je Luis na samom kraju karijere, a ne smeta im ni gužva koju su napravili pod košem, jer već imaju Valtera Tavareša, Entonija Rendolfa, Treja Tompkinsa, Felipea Rejesa, doveli su Džordana Mikeja, a iz podmlatka u prvi tim prebacili 17-godišnjeg talenta Usmana Garuba.

Procjena je da će tokom sezone Madriđani igrati maltene u NBA ritmu, očekuje ih najviše 90 utakmica na svim frontovima, pa će biti dovoljno minuta za sve igrače, pa i za Skolu, koji bi osim košarkaškim umijećem pomogao iskustvom, ali i pravljenjem pobjedničke atmosfere.

Jak adut Reala u eventualnim pregovorima biće trojica Argentinaca u bibelom dresu. Starosjedelac Fakundo Kampaco, kao i Niko Laprovitila i Gabrijel Dek, koji su ovog lbeta stigli u glavni grad Španije, mogli bi da budu od koristi u namjeri da privole svog kolegu iz državnog tima da im se pridruži u novom klubu.

Luis Skola je trenutno slobodan igrač, pošto mu je istekao ugovor sa kineskim Šangaj Šarksima, a kao takav interesantan je klubovima iz domovine. 

Ostavi komentar

0/300