Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

„Nevjerovatno, ali istinito"

| Postavio/la: Bojan Šuković | Izvor: Sportklub.rs

„Nevjerovatno, ali istinito"

Zvuči pomalo nevjerovatno, ali je istinito. Budućnost je i šestu utakmicu u Eurokupu izgubila na jednu loptu. Ovoga puta od Unikahe koja je slavila u Podgorici sa 82:81.

„Nevjerovatno, ali istinito. Doživjeli smo šest poraza, svih šest utakmica u Eurokupu odigrali na jednu loptu, ali sreća definitivno nije bila naš saveznik u Evropi. Idemo dalje, iako ovaj poraz od Unikahe baš boli jer smo bukvalno poklonili pobjedu rivalu“, rekao je Petar Mijović za Sport Klub i nastavio:

„Momcima ne mogu mnogo toga da zamjerim. Jedina zamjerka je loše građenje i loša kontrola ofanzivnog skoka. To je problem koji nas prati od početka sezone. S druge strane, uložili su i posljednji atom snage kako bi na pleća oborili jednu od najboljih ekipa Evrope. Imali su pobjedu u rukama, ali u samoj završnici serijom nevjerovatnih grešaka dozvolili Unikahi da stigne do trijumfa. Treba naglasiti da je tim iz Malage imao mnogo, mnogo sreće. Idemo dalje. Već u subotu nas očekuje novo iskušenje u vidu Cibone iz Zagreba“.

Ostavi komentar

0/300