12 °

max 14 ° / min 8 °

Četvrtak

25.04.

14° / 8°

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 15°

Utorak

30.04.

24° / 15°

Srijeda

01.05.

23° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Peković i Sekulić kompletirali stručni štab seniorske selekcije

Košarka

Comments 0

Peković i Sekulić kompletirali stručni štab seniorske selekcije

Autor: Bojan Šuković

  • Viber

Nikola Peković i Blagota Sekulić novi su članovi stručnog štaba muške seniorske košarkaške reprezentacije.

Selektor Boško Radović dobio je veliko pojačanje u liku dva bivša košarkaša sa velikim iskustvom, koji su dali doprinos i crnogorskoj selekciji. Nikola Peković biće na funkciji tim menadžera.

"Sigurno da je to drugačije nego u periodu kada sam bio igrač, ali opet velika odgovornost za mene. Stvarno mi je drago što je KSCG meni dao funkciju tim menadžera, sigurno ću raditi sve da pomognem reprezentaciji i sa ove funkcije." poručio je Peković.

Blagota Sekulić je u prošlim kvalifikacijama imao nemjerljiv uticaj u kvalifikacijama za plasman na Svjetsko prvenstvo, a sada će kao trener probati da pomogne da se izbori Eurobasket.

"Meni je jako drago da sam dio novog stručnog štaba. Uradiću sve što je u mojoj moći da se ostvari što bolji rezultat, to je u ovom slučaju plasman na Evropsko prvenstvo. Odmah nas čeka teška utakmica protiv Velike Britanije i nadamo se najboljem." poručio je Sekulić.

Pored Blagote selektoru Radoviću će kao trener pomagati i Vladimir Todorović, a u stručnom štabu još su doktor Aleksandar Radović, fizioterapeut Periša Čagorović i ekonom Darko Savić, koji su bili dio i tima Zvezdana Mitrovića.

"Nikola i Blagota dva nova stara lica, nekada kao igrači, sada na drugim funkcijama. Dva bivša igrača sa velikim iskustvom, znam da će pomoći u ovom ciklusu kvalifikacija. Cilj je da se plasiramo na EP. Njih dvojica imaju veliko iskustvo, kako na terenu tako i van njega, tako da mogu slobodno reći da su veliko pojačanje za A selekciju."kazao je Radović.

Naša reprezentacija kvalifikacije za Evropsko prvenstvo počinje 21. februara mečom protiv Velike Britanije, tri dana kasnije je duel protiv Francuske.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR