16 °

max 16 ° / min 8 °

Srijeda

24.04.

16° / 8°

Četvrtak

25.04.

15° / 8°

Petak

26.04.

15° / 7°

Subota

27.04.

19° / 11°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

25° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Crnogorski sportisti kreću na II Mediteranske igre na pijesku

Ostalo

Comments 0

Crnogorski sportisti kreću na II Mediteranske igre na pijesku

Autor: Bojan Šuković

  • Viber

Crnogorski sportisti kreću na II Mediteranske igre na pijesku 2019. Igre će se održati u gradu Patrasu u Grčkoj, gdje će biti otvorene svečanom ceremonijom 25. avgusta i trajaće do 31. avgusta.  

Na Igrama će učestvovati 26 zemalja, među kojima je i Crna Gora, kao i zemlje iz regiona. Tokom Mediteranskih igara na pijesku, takmičari će se nadmetati u 11 sportskih disciplina, od kojih Crna Gora učestvuje u Odbojci na pijesku. Naš tim predstavljaće Vuk Medenica i Aleksandar Marojević, na čelu sa trenerom i šefom misije Pješčić Nikolom.  

Tim povodom, predstavnici kompanije Jugopetrol AD EKO benzinske stanice, zvanično gorivo Crnogorskog olimpijskog tima su ispratili sportiste, poželjeli srećan put i dobre sportske rezultate.

Kompanija Jugopetrol AD EKO benzinske stanice podržava razvoj sporta kroz brojne projekte i podršku Crnogorskom Olimpijskom komitetu Crne Gore. “Kao sponzor COK-a, veliko nam je zadovoljstvo što nastavljamo sa podrškom našim sportistima koji će učestvovati na II Mediteranskim igrama na pijesku u Grčkoj. Zajedno treba da radimo na većoj popularizaciji sporta, podršci mladim talentima za postizanje boljih rezultata i mogućnosti da zajedno sa drugim sportistima učestvuju na velikim sportskim takmičenjima. Crnogorskim sportistima želimo uspješno takmičenje i nadamo se da će ostvariti sjajne sportske rezultate.“ - saopštio je ovom prilikom direktor operativnih poslova i logistike kompanije, gospodin Veselin Gačević.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR