10 °

max 15 ° / min 8 °

Četvrtak

25.04.

15° / 8°

Petak

26.04.

15° / 7°

Subota

27.04.

19° / 10°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 14°

Srijeda

01.05.

22° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Vešović primio Zlatičanina: "Daću sve od sebe da pobijedim"

Izvor: Foto: PG Biro

Ostalo

Tag Gallery
Comments 0

Vešović primio Zlatičanina: "Daću sve od sebe da pobijedim"

Autor: Milena Aprcović

  • Viber

Zamjenik gradonačelnika Podgorice Časlav Vešović primio je danas proslavljenog crnogorskog boksera Dejana Zlatičanina povodom nedjeljnog boks spektakla i njegovog povratka pred podgoričku publiku nakon osam godina.

Vešović je zadovoljan što Zlatičanin poslije dužeg vremena ponovo boksuje u Podgorici i saopštio je da će Glavni  grad pružiti punu podršku u organizaciji manifestacije i kao uvijek do sada biti dobar domaćin i ovog velikog bokserskog spektakla.

"On je istakao da je Zlatičanin svojim dosadašnjim uspjesima na najbolji način promovisao Podgoricu i Crnu Goru i izrazio uvjerenje da će nakon nedjeljne pobjede nastaviti da osvaja prestižne titule i postiže vrhuske rezultate, dodajući da na tom putu uvijek može da računa na podršku gradske uprave.

Zamjenik gradonačelnika je naglasio da rezultati koje u kontinuitetu ostvaruju bokseri obavezuju upravu Glavnog grada, Ministarstvo sporta i Bokserski savez da u perspektivi stvaraju još bolje uslove za njihov rad, treninge i ostvarivanje vrhusnkih rezultata", navode u saopštenju iz Glavnog grada. 

Dejan Zlatičanin zahvalio je Vešoviću na prijemu i posebno na podršci Glavnog grada njegovim naporima da se ponovo vrati u sam vrh svjetskog profesionalnog boksa.

On je istakao da ga očekuje težak i naporan meč jer za protivnika ima veoma dobrog i spremnog borca, naglašavajući  da će dati sve od sebe da pobijedi i još jednom obraduje podgoričku publiku koja je navikla na dobar boks.

Predstavnici Bokserskog saveza zahvalili su gradskoj upravi na stalnoj podršci prilikom organizovanja sportskih manifestacija, pozdravili uspjehe Glavnog grada na planu izgradnje sportske infrastrukture i izrazili očekivanje da će uprava Podgorice dati doprinos izgradnji adekvatnh objekata u kojima će borilački sportovi u još većoj mjeri biti zastupljeni i popularizovani.

Boks spektakl počinje u nedjelju u 19 sati u SC Morača, a borba Zlatičanina predviđena je za 21:30h.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR