6 °

max 15 ° / min 6 °

Petak

19.04.

15° / 6°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

9° / 5°

Ponedjeljak

22.04.

14° / 8°

Utorak

23.04.

10° / 9°

Srijeda

24.04.

13° / 8°

Četvrtak

25.04.

10° / 6°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
"Istrajale smo do kraja, vjerujem da ćemo se plasirati na OI"

Rukomet

Comments 0

"Istrajale smo do kraja, vjerujem da ćemo se plasirati na OI"

Autor: Bojan Šuković

  • Viber

Crna Gora je Svjetsko prvenstvo u Japanu završila na petom mjestu! ''Lavice'' su u meču za peto mjesto savladale selekciju Srbije 28:26 (13:12) i ostvarile najbolji rezultat na šampionatima svijeta.

“Mogu biti samo srećna zbog ovog rezultata, za nas najboljeg na svjetskim prvenstvima. Završile smo šampionat pobjedom što nam je i bila želja. Bila je ovo jedna jako teška utakmica, vidno smo bile umorne, ali istrajale smo do kraja, još jednom pokazale da imamo karakter i zabilježile smo zasluženu pobjedu. Sada nas čekaju kvalifikacije u martu, tu dolaze jake ekipe ali vjerujem da ćemo uspjeti da složimo kockice, odigramo kako umijemo i još jednom odemo na Olimpijske igre”, kazala je Milena Raičević.

Novo okupljanje nacionalnog tima je u martu, kada će Jovanka Radičević i saigračice krenuti u borbu za treće učešće na Olimpijskim igrama. Poznato je da će rivali na kvalifikacionom turniru biti Rumunija i Sjeverna Koreja, a posljednji protivnik će biti četvrtoplasirani sa šampionata u Japanu.

U martu će se igrati tri kvalifikaciona turnira, a Crna Gora predala je kandidaturu za organizaciju.

Naknadno će biti određeni domaćini kvalifikacionih turnira. Po dvije najbolje selekcije sa sva triu turnira izboriće plasman na Olimpoijske igre.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR