Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

Crna Gora pobjedom otvorila turnir u Kini

| Postavio/la: Milena Aprcović | Izvor: wpolo.me

Crna Gora pobjedom otvorila turnir u Kini Foto: wpolo.me

Vaterpolo reprezentacija Crne Gore posljednje provjere pred start Svjetskog prvenstva ima u Kini, a pored ove dvije reprezentacije učestvuju još Kadana i SAD.

"Ajkule" su rano jutros po našem vremenu u prvom kolu savladale Kinu 14:8.

Najefikasniji u našem sastavu bio je Đuro Radović sa četiri gola, tri je postigao Bogdan Đurđić, po dva Draško Brguljan i Mlađan Janović, a po jedan Aleksandar Ivović, Marko Petković i Dragan Drašković. 

Crna Gora u Kini nastupa u sljedećem sastavu: Dejan Lazović, Draško Brguljan, Đuro Radović, Marko Petković, Uroš Čučković, Aleksa Ukropina, Mlađan Janović, Bogdan Đurđić, Aleksandar Ivović, Vladan Spaić, Nikola Murišić, Dimitrije Obradović i Slaven Kandić. 

Pored selektora Vladimira Gojkovića, u stručnom štabu su i pomoćnici Zoran Ivanovski i Miodrag Matković, doktor Predrag Dabović, fizioterapeut Ivan Borović, tehnička podrška Vasko Vučković, šef misije je Dragan Samardžić, dok će Crnu Goru predstavljati i sudija Stanko Ivanovski.

U drugom kolu, takođe danas, od 10 sati i 30 minuta igraćemo sa Kanadom, dok ćemo u trećem sjutra od 3 sata i 30 minuta poslije ponoći igrati sa SAD-om. Mečevi za plasman na programu su 10. jula. Naša selekcija u Koreju se seli 12. jula, a prvi meč na SP očekuje nas 15. jula sa Srbijom u 1 sat i 30 minuta poslije pomoći. Podsjećamo, u grupi smo još sa selekcijama Grčke i Južne Koreje. 

Ostavi komentar

0/300