7 °

max 15 ° / min 7 °

Petak

19.04.

15° / 7°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

9° / 5°

Ponedjeljak

22.04.

14° / 8°

Utorak

23.04.

10° / 9°

Srijeda

24.04.

13° / 8°

Četvrtak

25.04.

10° / 6°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Mladi na pripremama u Hrvatskoj pred odlazak na Svjetsko prvenstvo

Vaterpolo

Comments 0

Mladi na pripremama u Hrvatskoj pred odlazak na Svjetsko prvenstvo

Autor: Bojan Šuković

  • Viber

Mlada vaterpolo reprezentacija Crne Gore u Varaždinu odrađuje posljednje pripreme pred odlazak na Svjetsko prvenstvo koje će se odigrati u Kuvajtu od 12. do 20. decembra. Izabranici trenera Veljka Uskokovića će sparingovati sa selekcijom Hrvatske, a povratak u Crnu Goru zakazan je za 6. decembar nakon popodnevnog teeninga.

"Pripreme u Nikšiću su odrađene na veoma visokom nivou. Konstantno smo radili na uigravanju i na održavanju fizičke spreme, tako da sam sa te strane jako zadovoljan. Što se tiče uigranosti, bolji smo iz dana u dan. Treninzi sa Hrvatskom poslužili su nam da se dodatno uigramo, iako se svi između sebe odlično poznajemo, ne samo od ljetos, već i kroz klubove", kazao je kapiten Dušan Matković.

Crna Gora je slobodna prvog dana takmičenja, 13. decembra rival je domaćin Kuvajt od 12:50h po crnogorskom vremenu, dan kasnije igraćemo sa SAD od 08:50h, 15. decembra rival je Italija od 16:50, dok takmičenje po grupama završavamo utakmicom sa Iranom 16. decembra od 14:10h.

"Do sada nijesmo imali priliku da igramo protiv Italije, tako da ćemo morati dobro da ih analiziramo. Srećom, raspored nam je takav da tek treću utakmicu igramo sa njima i mislim da ćemo imati dovoljno materijala. Vjerujem da uz pravi pristup i odgovornu igru, možemo izaći kao pobjednici u tom duelu. Prvenstvo je samo po sebi, veoma jako. Uz našu reprezentaciju, postoji nekoliko izuzetnih ekipa koje se mogu naći u borbi za medalju. Prije svega mislim na Grčku i Španiju, a tu su naravno i Hrvatska, Srbija, Mađarska i Italija. Sve u svemu, odgovaralo bi nam prvo mjesto u grupi, i eventualno “lakši” raspored u razigravanju za plasman. Nadam se da će ovo takmičenje biti izuzetno lijepo za sve nas i da ćemo na kraju napraviti dobar rezultat", kazao je Matković.

Nakon Varaždina, selekcija ima dan odmora, u nedjelju će trenirati u Budvi, dok se u ponedjeljak 9. decembra sele za Podgoricu gdje će odraditi dva treninga na bazenu SC "Morača", od 12-14 i od 19-21:30h. Put za Kuvajt planiran je dan kasnije u 8.50h.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR