Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

Zaprosio djevojku na nesvakidašnji način, pa se utopio

| Postavio/la: Mirjana Dragaš

Zaprosio djevojku na nesvakidašnji način, pa se utopio

Stiven Veber iz Luizijane, utopio se, pošto je, tokom odmora u Tanzaniji, želio da, na nesvakidašnji način, zaprosi svoju djevojku.

Keneša Antoan i Stiven Veber, boravili su u posebnom smještaju, u drvenoj kolibi koja je djelimično potopljena kako bi turistima omogućavala pogled pod okeanom.

Na snimku koji je objavljen, vidi se trenutak kada je Veber otplivao do "podvodnog prozora“, prije nego što je uzeo list papira na kojem je djevojci izjavio ljubav i pitao je da se uda za njega.

"Jedan dah nije dovoljan da ti kažem sve što volim kod tebe. Ali, sve što volim kod tebe, svaki dan volim više“, pisalo je sa jedne strane papira.

Veber je potom okrenuo drugu stranu papira na kojoj je pisalo: „Hoćeš li, molim te, da budeš moja žena? Udaćeš se za mene?“.

Mladić je zatim izvadio iz džepa vjerenički prsten i nestao iz kadra. Keneša je ubrzo na Fejsbuku objavila snimak, iz komenatar: "Da! Da! Da!“

Ali kasnije je objavila da je Stiven preminuo jer "nije uspio da izroni iz vode“. Vlasti SAD su potvrdile da je američki turista preminuo u Tanzaniji, ali bez detaljnijih informacija.

"Nisi izronio i nisi čuo moj odgovor. On glasi - da, milion puta - da! Udaću se za tebe! Najbolji dan našeg života pretvorio se u najgori, u najokrutniji splet sudbine koji se može zamisliti“, objavila je nesuđena Veberova supruga Keneša Antoan.

Ostavi komentar

0/300