16 °

max 16 ° / min 8 °

Četvrtak

25.04.

16° / 8°

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 14°

Srijeda

01.05.

20° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Džoni Dep dolazi krajem februara u Tivat

Kultura

Comments 0

Džoni Dep dolazi krajem februara u Tivat

Autor: Mirjana Dragaš

  • Viber

Zvijezda filmova “Pirati sa Kariba”, “Ubistvo u Orijent ekspresu” i “Fantastične zveri” u Beograd stiže krajem januara, gdje će provesti nekoliko sedmica kako bi nastavio snimanje filma “Minamata”, o slavnom ratnom fotografu Judžinu Smitu.

Slavni glumac započeo je snimanje filma u Japanu, koji će se baviti životnom pričom legendarnog fotografa koji je razotkrio trovanje živom stanovnika japanskog grada Minamata, koje je prouzrokovano ispuštanjem teških metala iz hemijske fabrike kompanije „Čiso“. Očekuje se da će Džoni Dep već posljednje sedmice januara stići u Beograd, gdje će nastaviti snimanje.

''Džonijev agent boravio je krajem decembra u Beogradu da bi dogovorio posljednje detalje sa srpskim dijelom ekipe oko snimanja filma i njegovog boravka u gradu. Ako se snimanje u Japanu završi u planiranom vremenu, Dep će s ekipom stići u Beograd poslednje nedjelje januara'' - navodi naš izvor upućen u realizaciju ovog projekta.

Nakon Srbije, planirano je da Dep nastavi snimanje u Crnoj Gori.

''Krajem februara i početkom marta filmska ekipa, uključujući i glavnog glumca, snimaće dvije sedmice u Tivtu. Dio seta će morati da se gradi u studiju jer se radi o specifičnom periodu i radnja se dijelom dešava u Njujorku, a dijelom u Japanu'' - istakao je direktor kuće “Work in Progress” Aleksandar Tadić.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR