Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

Džoni Dep dolazi krajem februara u Tivat

| Postavio/la: Mirjana Dragaš

Džoni Dep dolazi krajem februara u Tivat

Zvijezda filmova “Pirati sa Kariba”, “Ubistvo u Orijent ekspresu” i “Fantastične zveri” u Beograd stiže krajem januara, gdje će provesti nekoliko sedmica kako bi nastavio snimanje filma “Minamata”, o slavnom ratnom fotografu Judžinu Smitu.

Slavni glumac započeo je snimanje filma u Japanu, koji će se baviti životnom pričom legendarnog fotografa koji je razotkrio trovanje živom stanovnika japanskog grada Minamata, koje je prouzrokovano ispuštanjem teških metala iz hemijske fabrike kompanije „Čiso“. Očekuje se da će Džoni Dep već posljednje sedmice januara stići u Beograd, gdje će nastaviti snimanje.

''Džonijev agent boravio je krajem decembra u Beogradu da bi dogovorio posljednje detalje sa srpskim dijelom ekipe oko snimanja filma i njegovog boravka u gradu. Ako se snimanje u Japanu završi u planiranom vremenu, Dep će s ekipom stići u Beograd poslednje nedjelje januara'' - navodi naš izvor upućen u realizaciju ovog projekta.

Nakon Srbije, planirano je da Dep nastavi snimanje u Crnoj Gori.

''Krajem februara i početkom marta filmska ekipa, uključujući i glavnog glumca, snimaće dvije sedmice u Tivtu. Dio seta će morati da se gradi u studiju jer se radi o specifičnom periodu i radnja se dijelom dešava u Njujorku, a dijelom u Japanu'' - istakao je direktor kuće “Work in Progress” Aleksandar Tadić.

Ostavi komentar

0/300