Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

Trostruka pobjeda Zdravka Čolića

| Postavio/la: Ana Ašanin

Trostruka pobjeda Zdravka Čolića

Prema najnovijim rezultatima glasanja prestižnog portala ''Eurovison on Top'' , koji okuplja brojne muzičke fanove iz Evrope, trostruka pobjeda za 2018. pripala je najvećoj balkanskoj pop zvijezdi Zdravku Čoliću.

Zahvaljujući brojnim fanovima koji prate legendu domaće muzike , od stotinu muzičara širom Evrope koliko ih je na listi ovog uglednog portala nagrade za najbolje spotove pripale su pjesama ''Tebe čuvam za kraj''. Kuća puna naroda'' i '' Ničeg nije bilo između nas''. Inače, Zdravko je jedini umjetnik koji je na ovoj listi nedjeljama držao poziciju broj jedan.

Podsjećamo da je petnaesti Čolin album ''Ono malo sreće'' na kojem je jedanaest pjesama po ko zna koji put potvrdio  status Zdravka Čolića kao miljenika publike.

Pjesme koje će započeti s ispisivanjem nekih novih antologija prate vrhunski aranžmani, a uz Čolića ih potpisuju značajni regionalni autori: Momčilo Bajagić Bajaga, Gibonni, Zlatan Fazlić, Antonija Šola, Sandra Sagena, Aleksandar Sretenović, Damir Arslanagić, Maja Sar i Miroslav Rus.

Ukoliko želite da i u 2019. Zdravko Čolić odnese laskavu titulu pobjednika, kliknite na OVAJ link i glasajte.

Komentari

Danijela Harapin,

Najbolji od najboljih! Uz Čoline pjesme rasla sam, pjevala, smijala se i plakala! Pjevač koji može izazvati bujicu osjećaja je istinski umjetnik. Hvala za sve dragi Čola, zahvalna Danijela generacija 1970.

Milica Tomic Karamanos,

Vrhunski odradjeno. Sa ovakvim covjekom I ovakvim glasom, kvalitetom sto nam daje I zasluzuje da bude uvijek na prvom mjestu. On je svjetski pjevac sa puno sarma, cara ali u srcu tako skroman I jednostavan. To sve skupa privlaci nasa srca I zato ga mi volimo. Puno srece u daljem radu. Pozdrav.

Milica,

Colic je najbolji pjevac po vokalnim sposobnostima,igra vrhunski uz plesacice prate ga profesionalni muzicari.Nema se sta reci samo naprijed.Jos nije iskoristio sve mogucnosti.To je muzika ljubavi,radosti i srece.Sretno Cola

Ostavi komentar

0/300