8 °

max 14 ° / min 8 °

Četvrtak

25.04.

14° / 8°

Petak

26.04.

16° / 8°

Subota

27.04.

19° / 10°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

24° / 16°

Srijeda

01.05.

22° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Trostruka pobjeda Zdravka Čolića

Kultura

Tag VideoTag Gallery
Comments 5

Trostruka pobjeda Zdravka Čolića

Autor: Ana Ašanin

  • Viber

Prema najnovijim rezultatima glasanja prestižnog portala ''Eurovison on Top'' , koji okuplja brojne muzičke fanove iz Evrope, trostruka pobjeda za 2018. pripala je najvećoj balkanskoj pop zvijezdi Zdravku Čoliću.

Zahvaljujući brojnim fanovima koji prate legendu domaće muzike , od stotinu muzičara širom Evrope koliko ih je na listi ovog uglednog portala nagrade za najbolje spotove pripale su pjesama ''Tebe čuvam za kraj''. Kuća puna naroda'' i '' Ničeg nije bilo između nas''. Inače, Zdravko je jedini umjetnik koji je na ovoj listi nedjeljama držao poziciju broj jedan.

Podsjećamo da je petnaesti Čolin album ''Ono malo sreće'' na kojem je jedanaest pjesama po ko zna koji put potvrdio  status Zdravka Čolića kao miljenika publike.

Pjesme koje će započeti s ispisivanjem nekih novih antologija prate vrhunski aranžmani, a uz Čolića ih potpisuju značajni regionalni autori: Momčilo Bajagić Bajaga, Gibonni, Zlatan Fazlić, Antonija Šola, Sandra Sagena, Aleksandar Sretenović, Damir Arslanagić, Maja Sar i Miroslav Rus.

Ukoliko želite da i u 2019. Zdravko Čolić odnese laskavu titulu pobjednika, kliknite na OVAJ link i glasajte.

Komentari (5)

POŠALJI KOMENTAR

Danijela Harapin

Najbolji od najboljih! Uz Čoline pjesme rasla sam, pjevala, smijala se i plakala! Pjevač koji može izazvati bujicu osjećaja je istinski umjetnik. Hvala za sve dragi Čola, zahvalna Danijela generacija 1970.