10 °

max 15 ° / min 9 °

Srijeda

24.04.

15° / 9°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

17° / 10°

Nedjelja

28.04.

22° / 11°

Ponedjeljak

29.04.

25° / 14°

Utorak

30.04.

25° / 16°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
''Crnom panteru'' nagrada Udruženja glumaca

Kultura

Comments 0

''Crnom panteru'' nagrada Udruženja glumaca

Autor: Ana Ašanin

  • Viber

Film “Crni panter” dobio je najveću nagradu američkog Udruženja filmskih glumaca (SAG), nagradu za glumačku postavu, na 25. ceremoniji dodjele tih priznanja u Los Anđelesu.

Film je pobijedio dva ostvarenja koja imaju najviše nominacija za Oskara - “Roma” i “Fejvorit”, kao i druge koji su bili u konkurenciji u toj kategoriji “BlacKkkalnsman”, “Crazy Rich Asians”, “Boemska rapsodija” i “Zvijezda je rođena”.

U kategorijama glumačkih nagrada Udruženje filmskih glumaca uglavnom je ponovilo nagrade Zlatnih globusa dodijeljene ranije ovog mjeseca. Glen Klous je za ulogu u ostvarenju “The Wife” dobila nagradu za najbolju glumicu, a Rami Malek za ulogu u filmu “Boemska rapsodija” u kojem igra frontmena grupe Kvin Fredija Merkjuria.

Kao što je uradio na dodjeli Zlatnih Globusa, Malek je posvetio svoju nagradu Frediju Merkjuriju.

U glumačkoj ekipi “Crnog pantera” većinom su crni glumci i to vrlo impresivni – Endžela Baset, Čedvik Bouzman, Danaj Gurira, Majkl Džordan, Lupita Niongo, Endi Serkis, Forest Viteker.

"Znamo kako izgleda kad nam kažu to nije platno za tebe, bina za tebe, a kad smo mladi, talentovani i crni", rekao je Bouzman koji interpretira afričkog superheroja.

Film Crni Panter još je nagrađen u kategoriji kaskadera, koji je bio sastavljen od više desetina profesionalaca.

Bredli Kuper i pjevačica Lejdi Gaga koji su izgledali da imaju dobre šanse poslije uspjeha među kritičarima i publikom za film “Zvijezda je rođena”, su bili veliki gubitnici večeri.

Za najbolju sporednu mušku ulogu nagradu je dobio Maheršala Ali za film “Green Book”, a za najbolju žensku sporednu Emili Blant, za ulogu u horor trileru “A Quiet Place” koji je režirao njen suprug Džon Krasinski.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR