Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

Druga noć "San Rema"

| Postavio/la: Ana Ašanin | Izvor: MNE magazin

Druga noć "San Rema"

Drugo veče festivala "San Remo” otvorio je umjetnički direktor Klaudio Baljoni pjesmom ,,Noi no”. On je i bio u ulozi voditelja, uz Klaudija Bizija i Virdžiniju Rafele.

U takmičarskom dijelu učestvovalo je 12 pjevača. Preostalih 12 svoje kompozicije predstavljaju večeras.

Festival je muzički otvorio je Akile Lauro numerom ,,Rolls Royce”.

Uslijedili su nastupi Einara sa pjesmom ,,Parole nuove”, sastava ,,Il Volo” koji je izveo ‘’Musica che resta”, zatim Arize sa pjesmom ,,Mi sento bene”, Neka sa ,,Mi farò trovare pronto”, Danielea Silvestrija u numeri ,,Argento vivo”, grupe ,,Ex-Otago” sa ,,Solo una canzone”, Gemona sa ,,Rose viola”, Loredane Berte sa ,,Cosa ti aspetti da me”, Paole Turči sa ,,L'ultimo ostacolo”, benda ,,Negrita” sa ,,I ragazzi stanno bene”.

Drugu noć veličanstvenog San Rema zatvorili su Federika Karta i Šade sa pjesmom ,,Senza farlo apposta”.

Mengoni je sa Baljonijem otpjevao još dvije predivne numere ,,L'essenziale” (s kojom je pobijedio na ,,Sanremu” 2013) i ,,Emozioni” (numera Baljonija koju potpisuju Lučo Batisti i Mogol).

Gosti su i ovoga puta donijeli šarm.

Fjorela Manoja otpjevala je pjesmu ,,Il peso del coraggio”, da bi joj se nekoliko minuta kasnije na sceni pridružio Baljoni u numeri ,,Quello che le donne non dicono”. Ulazak voditelja Pipa Bauda na scenu dvorane ,,Ariston” izazvao je pravo oduševljenje publike koja je uzvikivala njegovo ime.

Na trećoj večeri San Rema specijalni gosti biće Ornela Vanoni, Antonelo Venditi, Fabio Faco, Raf, Umberto Toci, Alesandra Amorozo, Fabio Rovaci, Serena Rosi i Paolo Čevoli.

Ostavi komentar

0/300