14 °

max 15 ° / min 7 °

Petak

26.04.

15° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

25° / 15°

Srijeda

01.05.

22° / 13°

Četvrtak

02.05.

22° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
KIC Pop hor u četvrtak u Kotoru

Kultura

Comments 0

KIC Pop hor u četvrtak u Kotoru

Autor: Ana Ašanin

  • Viber

Nakon spektakularnih koncerata u Podgorici, Nikšiću, Danilovgradu, Tivtu, projekat KIC Pop hora “Bez dileme - antifašizam” biće predstavljen publici u Kotoru.

Kako je saoppšteno, publika će uživati u partizanskim i antifašističkim pjesmama KIC Pop hora sa gostima, u Kulturnom centru “Nikola Đurković” 14. marta u 20 sati.

Prodaja ulaznica po cijeni od 5 eura biće na blagajni kotorskog Kulturnog centra na dan koncerta od 10 do 12 i od 18 do 20sati.

Antifašistički repertoar obuhvatiće oko 20 pjesama među kojim su: “Bilećanka”, “Crveni makovi”, “Ciao bella”, “Kaćuša”, “Ide Tito preko Romanije”, “Oj, đevojko drugarice”, “Mlada partizanka” i druge, a koje će KIC pop hor izvesti pod dirigentskom palicom dirigenta prof. Saše Barjaktarovića.

Projekat “Bez dileme - antifašizam” nastao je kao inicijativa KIC pop hora, NVU “Kutak”, KIC-a “Budo Tomović” i Saveza udruženja boraca NOR-a i antifašista Crne Gore. Muzički urednik projekta je prof. Saša Barjaktarović, a direktorica i menadžerka projekta mr Snežana Burzan.

O njegovoj ogromnoj popularnosti i uspjehu govori i to da, osim što se za svaki nastup tražila karta više, KIC pop hor je za seriju spektakularnih i emotivnih koncerata dobio krajem maja prošle godine Povelju Saveza udruženja boraca NOR-a i antifašista Crne Gore za posebne zasluge u razvoju i unaprjeđenju antifašizma u našoj državi.

KIC Pop hor je uoči desetog jubilarnog koncerta “Bez dileme - antifašizam” 29. novembra prošle godine predstavio i prvi spot hora za numeru “Bilećanka” čiju režiju potpisuje mr Nikola Vukčević koji je do sada na You tube-u zabilježio blizu 17 000 pregleda i sjajne komentare, kaže se u saopštenju KIC-a. 

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR