Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

KIC Pop hor u četvrtak u Kotoru

| Postavio/la: Ana Ašanin

KIC Pop hor u četvrtak u Kotoru

Nakon spektakularnih koncerata u Podgorici, Nikšiću, Danilovgradu, Tivtu, projekat KIC Pop hora “Bez dileme - antifašizam” biće predstavljen publici u Kotoru.

Kako je saoppšteno, publika će uživati u partizanskim i antifašističkim pjesmama KIC Pop hora sa gostima, u Kulturnom centru “Nikola Đurković” 14. marta u 20 sati.

Prodaja ulaznica po cijeni od 5 eura biće na blagajni kotorskog Kulturnog centra na dan koncerta od 10 do 12 i od 18 do 20sati.

Antifašistički repertoar obuhvatiće oko 20 pjesama među kojim su: “Bilećanka”, “Crveni makovi”, “Ciao bella”, “Kaćuša”, “Ide Tito preko Romanije”, “Oj, đevojko drugarice”, “Mlada partizanka” i druge, a koje će KIC pop hor izvesti pod dirigentskom palicom dirigenta prof. Saše Barjaktarovića.

Projekat “Bez dileme - antifašizam” nastao je kao inicijativa KIC pop hora, NVU “Kutak”, KIC-a “Budo Tomović” i Saveza udruženja boraca NOR-a i antifašista Crne Gore. Muzički urednik projekta je prof. Saša Barjaktarović, a direktorica i menadžerka projekta mr Snežana Burzan.

O njegovoj ogromnoj popularnosti i uspjehu govori i to da, osim što se za svaki nastup tražila karta više, KIC pop hor je za seriju spektakularnih i emotivnih koncerata dobio krajem maja prošle godine Povelju Saveza udruženja boraca NOR-a i antifašista Crne Gore za posebne zasluge u razvoju i unaprjeđenju antifašizma u našoj državi.

KIC Pop hor je uoči desetog jubilarnog koncerta “Bez dileme - antifašizam” 29. novembra prošle godine predstavio i prvi spot hora za numeru “Bilećanka” čiju režiju potpisuje mr Nikola Vukčević koji je do sada na You tube-u zabilježio blizu 17 000 pregleda i sjajne komentare, kaže se u saopštenju KIC-a. 

Ostavi komentar

0/300