13 °

max 15 ° / min 6 °

Petak

19.04.

15° / 6°

Subota

20.04.

14° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 8°

Utorak

23.04.

12° / 10°

Srijeda

24.04.

14° / 9°

Četvrtak

25.04.

14° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Martinović i Nedelkovska održali koncert u Luštici Bay

Kultura

Tag Gallery
Comments 0

Martinović i Nedelkovska održali koncert u Luštici Bay

Autor: Lejla Hadžimuhović

  • Viber

Pažljivo odabranim programom za klavir i obou, izvođenjem djela Baha, Šumana, Mokranjca i Verousta publici su se se u hotelu Čedi Luštica Bay predstavili pijanista Ratimir Martinović i oboistkinja Gordana Josifova Nedelkovska.

U sali Čedi hotela, događaj je priređen pod nazivom „Kotorska koncertna sezona stiže u "Lušticu Bay" i
predstavlja prvi koncert u okviru ovog programa održan van Kotora, navedeno je u saopštenju. 

"Publici u Crnoj Gori ovogodišnje izdanje KotorArta obezbijediće vrhunske programe renomiranih umjetnika iz Švedske, Mađarske, Hrvatske, Austrije i Kine, a poseban gost Festivala će biti otac menadžmenta Isak Adižes, koji će u Luštici Bay 16. jula održati predavanje iz svijeta biznisa, na temu „Tajne uspjeha: Moderne kompanije i liderstvo“- navodi se u saopštenju.

Prvi sljedeći događaj u Luštici Bay je otvaranje Harmonika festa, 29. maja i to nastupom Beltango kvinteta, a potom slijede brojni događaji.

"Ovo je prva sezona u kojoj će Čedi i Luštica Bay raditi punim kapacitetima, budući da je otvaranje bilo 17. avgusta prošle godine, i u skladu sa tim smo za ovo ljeto planirali različite događaje. Oni su  koncipirani da ponude interesantna dešavanja na koja očekujemo što više posjetilaca iz našeg neposrednog okruženja, Tivta, Boke i uopšte, sa svih strana.

Kao i svake godine očekuju nas predivni  kulturni događaji koje organizujemo sa festivalima KotorArt, Purgatorije, Operosa, Mediteranske note, Harmonika fest i drugim partnerima. Imaćemo događaje kreirane za ugodan boravak porodica, zatim brojne manifestacije drugačije vrste a sve informacije o događajima nalaze se i na našim profilima na društvenim mrežama“, najavila je marketing menadžerka u Luštici Development Slavica Milić. 

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR