Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

Martinović i Nedelkovska održali koncert u Luštici Bay

| Postavio/la: Lejla Hadžimuhović

Martinović i Nedelkovska održali koncert u Luštici Bay

Pažljivo odabranim programom za klavir i obou, izvođenjem djela Baha, Šumana, Mokranjca i Verousta publici su se se u hotelu Čedi Luštica Bay predstavili pijanista Ratimir Martinović i oboistkinja Gordana Josifova Nedelkovska.

U sali Čedi hotela, događaj je priređen pod nazivom „Kotorska koncertna sezona stiže u "Lušticu Bay" i
predstavlja prvi koncert u okviru ovog programa održan van Kotora, navedeno je u saopštenju. 

"Publici u Crnoj Gori ovogodišnje izdanje KotorArta obezbijediće vrhunske programe renomiranih umjetnika iz Švedske, Mađarske, Hrvatske, Austrije i Kine, a poseban gost Festivala će biti otac menadžmenta Isak Adižes, koji će u Luštici Bay 16. jula održati predavanje iz svijeta biznisa, na temu „Tajne uspjeha: Moderne kompanije i liderstvo“- navodi se u saopštenju.

Prvi sljedeći događaj u Luštici Bay je otvaranje Harmonika festa, 29. maja i to nastupom Beltango kvinteta, a potom slijede brojni događaji.

"Ovo je prva sezona u kojoj će Čedi i Luštica Bay raditi punim kapacitetima, budući da je otvaranje bilo 17. avgusta prošle godine, i u skladu sa tim smo za ovo ljeto planirali različite događaje. Oni su  koncipirani da ponude interesantna dešavanja na koja očekujemo što više posjetilaca iz našeg neposrednog okruženja, Tivta, Boke i uopšte, sa svih strana.

Kao i svake godine očekuju nas predivni  kulturni događaji koje organizujemo sa festivalima KotorArt, Purgatorije, Operosa, Mediteranske note, Harmonika fest i drugim partnerima. Imaćemo događaje kreirane za ugodan boravak porodica, zatim brojne manifestacije drugačije vrste a sve informacije o događajima nalaze se i na našim profilima na društvenim mrežama“, najavila je marketing menadžerka u Luštici Development Slavica Milić. 

Ostavi komentar

0/300