8 °

max 14 ° / min 8 °

Četvrtak

25.04.

14° / 8°

Petak

26.04.

16° / 8°

Subota

27.04.

19° / 10°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

24° / 16°

Srijeda

01.05.

22° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Saradnja ''KotorArt Don Brankovih dana muzike'' i ''Porto Montenegra''

Kultura

Tag Gallery
Comments 0

Saradnja ''KotorArt Don Brankovih dana muzike'' i ''Porto Montenegra''

Autor: Ana Ašanin

  • Viber

KotorArt Don Brankovi dani muzike prepoznati su kao brend koji njeguje dugogodišnje partnerstvo sa sponzorima, sa kojima zajednički osmišljava umjetničke projekte i bogati kulturnu ponudu tokom ljeta.Uz Lušticu Bay i Coca-Colu, kao već tradicionalne najveće sponzore Festivala, od ove godineje pojačava saradnja i sa Porto Montenegrom.

''KotorArt Don Brankovi dani muzike'' najprepoznatljiviji su kulturni brend Crne Gore, partneri, među kojima su neki od najvećih investitora u Crnoj Gori, prepoznaju značaj saradnje i vjeruju u naše projekte, i svake godinu učestvuju u zajedničkom stvaranju boljih sadržaja za našu publiku. Veliko nam je zadovoljstvo što se grupi našim najvećih sponzora priključio i Porto Montenegro, koji predstavlja više od najluksuznije marine za jahte u regionu, pružajući čitav niz sadržaja i usluga za njegove stanovnike i posjetitelje. Organizovaćemo nekoliko događaja u parterstvu sa timom iz Porta i sigurni smo da će publika uživati u kvalitetnoj muzici, uz fenomenalan ambijent i vrhunsku produkciju'', saopštili su iz PR službe Festivala.

Lena Kovačević i Big Bend RTS-a, Orkestar bez granica i Luke umjetnosti u Porto Montenegru.

U okviru ovogodišnjih KotorArt Don Brankovih dana muzike, Porto Montenegro će ugostiti nekoliko važnih programa. Koncert Lene Kovačević, popularne džez pjevačice i Big Benda Radio-televizije Srbije na programu su 5. jula u spektakularnom istorijskom nautičko-industrijskom zdanju Synchro, kao prvi od dva najavna koncertaFestivala sa nazivom Predtakt.

Tokom trajanja Festivala,posjetioci i stanari Porto Montenegra će uživati u više nastupa različitih sastava u okviru serijala Luke umjetnosti,dok će jedan od umjetničkih vrhunaca ovogodišnjeg Festivala biti koncert Orkestra bez granica sa ''Berghain Inspiration.''

Pod dirigentskom palicom Premila Petrovića, Orkestar će u nedjelju, 28. jula,izvesti neobičan program inspirisan elektronskom muzikom na bazenu Yacht kluba.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR