16 °

max 16 ° / min 6 °

Subota

20.04.

16° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 7°

Ponedjeljak

22.04.

16° / 8°

Utorak

23.04.

13° / 10°

Srijeda

24.04.

12° / 9°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Petak

26.04.

16° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Serijal od pet velikih koncerata na KotorArtu

Kultura

Tag Gallery
Comments 0

Serijal od pet velikih koncerata na KotorArtu

Autor: Ana Ašanin

  • Viber

Od 28. jula do 1. avgusta KotorArt Don Brankovi dani muzike organizuju serijal od pet velikih koncerata klasične i popularnije muzike, navodi se u saopštenju. 

Kako naglašavaju iz KotorArta, prvi u nizu pod nazivom Berghain inspiration biće održan u Porto Montenegru, gdje će publika imati prilike da čuje nesvakidašnji program.

Sastavljen od najboljih muzičara regiona “Orkestar bez granica”, pod dirigentskom palicom maestra Premila Petrovića, u nedjelju 28. jula u 21h, na bazenu Jahting kluba Porto Montenegra održaće koncert inspirisan elektronskom muzikom.

Ulaz na koncert je slobodan, ali zbog rezervacija mjesta poželjno je najaviti se na [email protected]

Na stadionu malih sportova na Benovu 29., 30. i 31. jula slijede koncerti u okviru Coca-Cola Stage-a.

Ove godine to su koncerti koji nose posebnu simboliku i koncepciju.

Tačno na godišnjicu od kada nas je napustio veliki Oliver Dragojević, XVIII KotorArt Don Brankovi dani muzike pripremaju omaž ovom umjetniku i priređuju koncert akademskog hora iz Splita “Silvije Bombardeli” uz kolegu, sugrađanina i velikog Oliverovog prijatelja, Gorana Karana, dodaje se u saopštenju. 

U utorak, 30. jula, nastupa čest gost KotorArta, muzičar jedinstvenog glasa i interpretacije, Massimo Savić, dok je srijeda rezervisana za poseban koncept koncerta Sergeja Ćetkovića.

Uz nove aranžmane njegovih hitova, publika će moći da uživa i podrži mlade, talentovane muzičare. Sergej Ćetković će nastupati 31. jula uz orkestar sačinjen od đaka muzičkih škola “Vida Matjan” iz Kotora i “Mokranjac” iz Beograda, kazali si iz KotorArta.

Ulaznice za sve koncerte u okviru Coca-Cola Stagea, možete nabaviti online preko web sajta www.kotorart.me  ili širom Crne Gore na Tabacco kioscima.

Ovaj serijal popularnije muzike, organizatori zaokružuju koncertom u Luštici Bay gdje će nastupiti Ildiko Keresteš, pop rock zvijezda Mađarske, poznatija i kao “mađarska Tina Tarner”.

Ulaz na koncert je slobodan, a zakazan je za 21h a realizuje se u okviru Nedjelja mađarske kulture u Crnoj Gori.

Nakon ovih događaja, prva polovina avgusta je rezervisana za prave poslastice za ljubitelje umjetničke muzike - nastupi istinskih svjetskih zvijezda koji dolaze u Crnu Goru specijalno za KotorArt.

Sve detalje o programima i ulaznicama mogu se naći na www.kotorart.me

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR