Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

Serijal od pet velikih koncerata na KotorArtu

| Postavio/la: Ana Ašanin

Serijal od pet velikih koncerata na KotorArtu

Od 28. jula do 1. avgusta KotorArt Don Brankovi dani muzike organizuju serijal od pet velikih koncerata klasične i popularnije muzike, navodi se u saopštenju. 

Kako naglašavaju iz KotorArta, prvi u nizu pod nazivom Berghain inspiration biće održan u Porto Montenegru, gdje će publika imati prilike da čuje nesvakidašnji program.

Sastavljen od najboljih muzičara regiona “Orkestar bez granica”, pod dirigentskom palicom maestra Premila Petrovića, u nedjelju 28. jula u 21h, na bazenu Jahting kluba Porto Montenegra održaće koncert inspirisan elektronskom muzikom.

Ulaz na koncert je slobodan, ali zbog rezervacija mjesta poželjno je najaviti se na [email protected]

Na stadionu malih sportova na Benovu 29., 30. i 31. jula slijede koncerti u okviru Coca-Cola Stage-a.

Ove godine to su koncerti koji nose posebnu simboliku i koncepciju.

Tačno na godišnjicu od kada nas je napustio veliki Oliver Dragojević, XVIII KotorArt Don Brankovi dani muzike pripremaju omaž ovom umjetniku i priređuju koncert akademskog hora iz Splita “Silvije Bombardeli” uz kolegu, sugrađanina i velikog Oliverovog prijatelja, Gorana Karana, dodaje se u saopštenju. 

U utorak, 30. jula, nastupa čest gost KotorArta, muzičar jedinstvenog glasa i interpretacije, Massimo Savić, dok je srijeda rezervisana za poseban koncept koncerta Sergeja Ćetkovića.

Uz nove aranžmane njegovih hitova, publika će moći da uživa i podrži mlade, talentovane muzičare. Sergej Ćetković će nastupati 31. jula uz orkestar sačinjen od đaka muzičkih škola “Vida Matjan” iz Kotora i “Mokranjac” iz Beograda, kazali si iz KotorArta.

Ulaznice za sve koncerte u okviru Coca-Cola Stagea, možete nabaviti online preko web sajta www.kotorart.me  ili širom Crne Gore na Tabacco kioscima.

Ovaj serijal popularnije muzike, organizatori zaokružuju koncertom u Luštici Bay gdje će nastupiti Ildiko Keresteš, pop rock zvijezda Mađarske, poznatija i kao “mađarska Tina Tarner”.

Ulaz na koncert je slobodan, a zakazan je za 21h a realizuje se u okviru Nedjelja mađarske kulture u Crnoj Gori.

Nakon ovih događaja, prva polovina avgusta je rezervisana za prave poslastice za ljubitelje umjetničke muzike - nastupi istinskih svjetskih zvijezda koji dolaze u Crnu Goru specijalno za KotorArt.

Sve detalje o programima i ulaznicama mogu se naći na www.kotorart.me

Ostavi komentar

0/300