8 °

max 14 ° / min 6 °

Subota

20.04.

14° / 6°

Nedjelja

21.04.

9° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 6°

Utorak

23.04.

11° / 10°

Srijeda

24.04.

14° / 9°

Četvrtak

25.04.

12° / 8°

Petak

26.04.

17° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Kotor Art: Koncert mađarske pop-rok zvijezde Ildiko Keresteš na Luštici

Kultura

Comments 0

Kotor Art: Koncert mađarske pop-rok zvijezde Ildiko Keresteš na Luštici

Autor: Ana Ašanin

  • Viber

Visoko cijenjena pop-rok zvijezda u Mađarskoj, Ildiko Keresteš, nastupa na XVIII KotorArt Don Brankovim danima muzike u četvrtak, 1. avgusta, u 21sat u Luštici Bay.

Ova svestrana umjetnica, poznata i kao mađarska Tina Tarner, publici će se predstaviti ne samo svojim hitovima, već i onim svijetskim, poput hitova grupe AC/DC, Tine Tarner i drugih pop i rock izvođača.

Koncert je organizovan u saradnji sa festivalskim dugogodišnjim prijateljima, Lušticom Bay, a dio je programa Nedjelje Mađarske kulture u Crnoj Gori, projekta Ministarstva vanjskih poslova i trgovine Mađarske, kaže se u saopštenju.

Besplatan prevoz na dvočasovni koncert za sve zainteresovane je obezbijeđen iz Kotora (zgrada Zavoda za zapošljavanje) i Tivta (stara autobuska) sa polascima iz oba grada u 20 sati, i povratkom po završetku koncerta.

Biografija

Ildiko Keresteš na sceni je preko 25 godina. Ona je pjevačica, autorka pjesama, a radi kao glumica u pozorištu, na filmu i televiziji. Kao pjevačica, snimila je šest albuma za koje je dobila brojne nagrade, a na svakom od njih nalazi se niz poznatih hitova.

Doprinijela je realizaciji više od pedeset albuma, od kojih je polovina u rangu zlatnih, dok su neki od njih i platinasti.

Svako ko jednom čuje njen dubok i oštar glas, nikada ga neće zaboraviti. Njen specifičan umjetnički izraz nije karakterističan samo po izvanrednoj boji glasa, već i po njenom stavu, dramatičnoj snazi, ličnosti i talentu koji publika prepoznaje i za koji se zauvijek vezuje.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR