Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

Promocija knjige Branke Bogavac u Beranama

| Postavio/la: Ana Ašanin

Promocija knjige Branke Bogavac u Beranama

NVO "Spona", Časopis za lokalnu samoupravu i njegovanje baštine Crne Gore „[email protected]“ i Udruženje građana "Beranda", u saradnji sa Hotelom BERANE organizuju prvu promociju nove knjige spisateljice i novinarke, dobitnice najvećeg priznanja SO Berane - Nagrade „21. jul“, i Ordena viteza umjetnosti i književnosti koji joj je dodijelilo Ministarstvo kulture Francuske - Branke Bogavac „SUSRET JE NAJVEĆI DAR“, koja je upravo izašla iz štampe.

O njenoj novoj knjizi govoriće: novinar, književnik i publicista Slobo Vuković, književnik i publicista Miraš Martinović, univerzitetski profesor dr Draško Došljak, publicista, novinar i direktor časopisa „[email protected]“ mr Amer Ramusović i autorka Branka Bogavac.

U muzičkom dijelu programa učestvuju: Trio violina - Amila Ašimović i Tea Lekić, polaznice škole za muzičke talente "Andre Navara" iz Podgorice i njihova profesorica iz Niže muzičke škole u Beranama Dragana Popović, kao i gitarista Vuk Radunović, učenik Srednje muzičke škole "Vasa Pavić" iz Podgorice.

Promocija će se održati u Salonu “IVANGRAD” Hotela BERANE u petak, 2. avgusta 2019. godine u 19:30 sati.

Ostavi komentar

0/300