Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

Sergej Ćetković i orkestar mladih talenata sinoć na KotorArtu

| Postavio/la: Ana Ašanin

Sergej Ćetković i orkestar mladih talenata sinoć na KotorArtu

Umjetnik posebnog šarma, Sergej Ćetković, nastupio je sinoć u neobičnom sastavu, na Ljetnjoj pozornici u Kotoru, u okviru Festivala KotorArt.

Sa njim, scenu su djelili đaci muzičkih škola “Mokranjac” iz Beograda i “Vida Matjan” iz Kotora.

Oni su oformili gudački orkestar i publika je imala prilike slušati nove aranžmane već omiljenih hitova. Uz njih, naravno podršku je dao i bend kao i mladi solisti koji su se predstavili: Boško Tujković (harmonika) učenik muzičke škole “Vida Matjan” iz Kotora i Filip Bosiljčić (oboa) učenik muzičke škole “Mokranjac” iz Beograda. Orkestrom je dirigovala Milica Đokić, profesorica dirigovanja i orkestra u muzičkoj školi “Mokranjac, kaže se u saopštenju organizatora.

Publika je uživala uz hitove poput “Ljubav”, “Oči nikad ne stare”, “Prsten na sto”, “Pola moga svijeta”, “Prokleta bila”, “Ljuska oraha”, “Sati, dani, godine” , “Pogledi u tami”.

“U dosadašnjoj karijeri sarađivao sam sa mnogim muzičarima, visoko školovanim i mogu reći da su đaci večeras bili ne na visini zadatka nego i iznad toga. Vrijedno su vježbali, spremali se i ovo je naš rezultat.” – izjavio je Sergej Ćetković nakon koncerta.

Ostavi komentar

0/300