Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

Izašao drugi javni poziv za subvencioniranje bicikala u okviru projekta „Podgorica na dva točka“

| Postavio/la: Mirjana Dragaš

Izašao drugi javni poziv za subvencioniranje bicikala u okviru projekta „Podgorica na dva točka“

 Glavni grad Podgorica danas je objavio Javni poziv za drugi ciklus dodjele subvencija za 2019. u okviru projekta “Podgorica na dva točka”.

Rok za podnošenje prijave je osam radnih dana od dana objave ovog Javnog poziva, zaključno sa 08. oktobrom 2019.

Pravo na dodjelu drugog ciklusa subvencije kroz program “Podgorica na dva točka” imaće najmanje prvih 100 građana koji se prijave na Javni poziv za subvencioniranu kupovinu bicikala.

''Obavezni dio prijave su: Obrazac-Zahtjev za dodjelu subvencije, kopija lične karte, ponuda iz prodavnice bicikala u vidu predračuna sa preciziranom specifikacijom, potvrda o prebivalištu, budući za subvenciju mogu aplicirati samo stanovnici Glavnog grada (izdaje je MUP Crne Gore), uvjerenje o kućnoj zajednici, jer je ideja da iz jedne porodice samo jedno lice može biti korisnik subvencije (izdaje ga Sekretarijat za lokalnu samoupravu Glavnog grada)''- objasnili su u saopštenju.

Glavni grad je Budžetom za ovu godinu predvidio dodatnih 10.000 eura kojima će građanima subvencionirati kupovinu bicikala u visini od 50 odsto cijene, a najviše iznosa do 100 eura.

Komisija za dodjelu subvencija građanima ocjenjivaće sve pristigle zahtjeve, i utvrđuje Listu od  100 prvih građana čija prijava je ispravna.

Gradonačelnik Glavnog grada-Podgorica, na osnovu liste sačinjene od strane Komisije, donosi Zaključak o odabiru korisnika subvencije.

Rezultati Javnog poziva biće objavljeni na zvaničnoj prezentaciji Glavnog grada u roku od pet dana od dana donošenja zaključka o izboru.

Više informacija možete pronaći OVDJE.

Ostavi komentar

0/300