10 °

max 15 ° / min 10 °

Utorak

23.04.

15° / 10°

Srijeda

24.04.

14° / 8°

Četvrtak

25.04.

14° / 7°

Petak

26.04.

16° / 9°

Subota

27.04.

20° / 10°

Nedjelja

28.04.

23° / 13°

Ponedjeljak

29.04.

25° / 16°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Čitalac: Zakazali mi pregled, a ljekar nije u smjeni; Dom zdravlja: Tehnički problemi se dešavaju

Izvor: Foto: Čitaoci šalju

Podgorica

Comments 0

Čitalac: Zakazali mi pregled, a ljekar nije u smjeni; Dom zdravlja: Tehnički problemi se dešavaju

Autor: Milena Aprcović

  • Viber

Čitalac našeg portala požalio nam se da je elektronski zakazao pregled u Domu zdravlja na Starom aerodromu, ali kada je stigao u tu ustanovu rečeno mu je da je njegov ljekar u drugoj smjeni.

"Ogorčen sam, potrošio sam novac i vrijeme da odem do tamo, izašao sam sa posla i onda su mi to rekli", kazao nam je čitalac.

Dom zdravlja Podgorica pitali smo zbog čega se to dešava.

Služba za odnose s javnošću odgovorila nam je da je servis eZdravlje portal Fonda za zdravstveno osiguranje za online zakazivanje posjeta kod izabranih doktora u Domu zdravlja (izabrani doktor za odrasle, izabrani doktor za žene i izabrani doktor za djecu).

"Osim za zakazivanje posjeta ovaj servis omogućava provjeru, otkazivanje ili promjenu zakazanih termina.

Međutim, kao i radu svakog portala dešavaju se prekidi u radu zbog tehničkih problema, što se desilo i u konkretnom slučaju, iako od početka primjene ovog servisa nije bilo sličnih slučajeva.

Podsjećamo da ovaj vid zakazivanja ne isključuje ostale načine (lično, telefonski, putem Call centra), a unapređenjem usluge sa aplikacijom za smart telefone e-zdravlje daje se mogućnost zakazivanja pregleda pacijentima do mjesec unaprijed, zatim pregled propisanih i realizovanih recepata, kao i uvid u laboratorijsku dijagnostiku tj. pregled uradjenih laboratorijskih nalaza pacijenta.

Servis je unaprijeđen jer nudi mogućnost da pacijent bira datum kad želi da posjeti ljekara. Pristup aplikacije za telefon se vrši pruzimanjem i instaliranjem aplikacije na telefonu za Android i IOS ili putem web stranice https://www.ezdravlje.me", navedeno je u odgovoru. 

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR