15 °

max 21 ° / min 13 °

Utorak

16.04.

21° / 13°

Srijeda

17.04.

15° / 9°

Četvrtak

18.04.

13° / 7°

Petak

19.04.

13° / 7°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 7°

Ponedjeljak

22.04.

13° / 5°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Nastavljena akcija čišćenja Skalina

Izvor: Foto: Facebook

Podgorica

Tag Gallery
Comments 0

Nastavljena akcija čišćenja Skalina

Autor: Milena Aprcović

  • Viber

Akcija čišćenja Skalina nastavljena je danas. Pored ekipa Čistoce, akciji su se pridružili članovi Kajakaškog kluba Morača i volonteri NVO Naša akcija, saopšteno je na Fejsbuk stranici Čistoće. 

Tokom akcije je uklonjeno 30 kesa raznog otpada i manja količina kabastog otpada, uz podsjećanje da su ekipe Čistoće u prethodne dvije akcije sa ovog prostora već uklonile 40 kesa raznog otpada.

"Uz zahvalnost učesnicima današnje akcije na pruženoj pomoći da se očisti kompletan prostor i ukloni otpad sa mjesta gdje naši zaposleni prethodnih dana nijesu mogli prići, upućujemo još jedan apel pojedincima da ubuduće otpad odlažu na za to predviđena mjesta, jer na taj način zajedno čuvamo zajedničke prostore, posebno naše rijeke.

Poslovi uklanjanja lišća sa javnih površina i danas se obavljaju pojačanim intenzitetom a ekipe su raspoređene u svim djelovima grada.

Pored ovih aktivnosti, shodno operativnom planu, uz angažovanje mehanizacije ekipe su redovno angažovane i na čišćenju nelegalno formiranih odlagališta otpada oko kontenjera, a pražnjenje kontejnera se vrši shodno utvrđenoj dinamici", navode iz Čistoće. 

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR