15 °

max 15 ° / min 6 °

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 7°

Ponedjeljak

22.04.

16° / 8°

Utorak

23.04.

13° / 10°

Srijeda

24.04.

12° / 9°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Petak

26.04.

16° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Uručene zahvalnice Kajakaškom klubu „Morača“ i NVO „Naša akcija“ za doprinos čišćenju rijeke Ribnice

Podgorica

Tag Gallery
Comments 0

Uručene zahvalnice Kajakaškom klubu „Morača“ i NVO „Naša akcija“ za doprinos čišćenju rijeke Ribnice

Autor: Marija Mitrović

  • Viber

Zamjenica gradonačelnika dr Slađana Vujačić primila je danas predstavnike NVO „Naša akcija“ i trenera Kajakaškog kluba „Morača“, kako bi im uručila zahvalnice Glavnog grada za vrijedan doprinos koji su predstavnici ove dvije organizacije dali prilikom uklanjanja otpadaka iz rijeke Ribnice, saopšteno je iz PG biroa.

„Glavni grad pažljivo prati vaš rad i svjesni smo da je ovo samo jedan od segmenata vašeg djelovanja. Zato smo vam zahvalni za sve ono što radite za naš grad. Zadovoljstvo bi bilo veće da do akcije čišćenja  nije ni moralo da dođe, jer prizor koji smo svi zajedno vidjeli toga dana budi u nama osjećaj tuge i bijesa zbog nemara pojedinaca prema životnoj sredini i svom gradu. Toga dana nije samo isplivao otpad na povšinu, već i naše loše navike“, istakla je zamjenica Vujačić.

Ona je naglasila i koliko zaposleni u gradskom preduzeću Čistoća vrijedno rade svakodnevno kako bi se ovakve ružne slike svele na najmanju moguću mjeru. „Te naše kolege svakodnevno su na terenu, nezavsino od vremenskih prilika i doba dana, a mi nikako da promijenimo svijest i na taj način im bar pomognemo u tom njihovom radu, zato nas uvijek raduju akcije kao što je ova. Vi ste građanima pokazali da koliko je bitno da grad doživljavamo kao svoj, da ga održavamo čistim i da svako od nas tome da svoj doprinos.  Pogotvo se radujem što su članovi NVO „Naša akcija“ koji su učestvovali u čišćenju mladi ljudi, jer od njih treba da počne ta promjena svijesti i načina razmišljanja i ophođenja prema životnoj sredini“.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR