10 °

max 15 ° / min 8 °

Četvrtak

25.04.

15° / 8°

Petak

26.04.

15° / 7°

Subota

27.04.

19° / 10°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 14°

Srijeda

01.05.

22° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Turskim privrednicima predstavljeni investicioni potencijali

Podgorica

Comments 0

Turskim privrednicima predstavljeni investicioni potencijali

Autor: Lejla Hadžimuhović

  • Viber

Niz prezentacija investicionih potencijala Podgorice namijenjenih stranim investitorima, u organizaciji gradskog menadžera Marjana Junčaja i Službe za međunarodnu saradnju, nastavljen je danas predstavljanjem mogućnosti za ulaganja turskim privrednicima, saopšteno je iz Glavnog grada.

Predstavljajući investicione potencijale u oblastima energije, industrije, tehnologije, turizma, ugostiteljstva, saobraćaja, zdravstva, nekretnina, sporta, kulture i zabave, menadžer je kao dodatnu prednost za saradnju sa turskim biznismenima naveo činjenicu da su naše kulture bliske, kao i da dijelimo slične vrijednosti. On je podsjetio i na to da Podgorica i Ankara imaju potpisan Sporazum o bratimljenju.

Ambasadorka Republike Turske u Crnoj Gori Songul Ozan izazila je zadovoljstvo što investitori iz njene zemlje imaju priliku da prisustvuju jednoj ovakvoj prezentaciji.

"Raduje me što su opštine u Crnoj Gori i više nego posvećene stvaranju adekvatne atmosfere za privlačenje stranih investicija. Sigurna sam da će današnja prezentacija pružiti još bolju sliku u vezi sa poslovnim ambijentom u Podgorici", rekla je Ozan.

Rukovodilac Službe za međunarodnu saradnju Ljiljana Šćepanović izrazila je uvjerenje da će novi način prezentacije investicionih potencijala pružiti zainteresovanim ulagačima konkretnije, bliže i konciznije informacije u vezi sa biznis sektorom u glavnom gradu, investicionim programom i pripremljenim podsticajnim mjerama.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR