17 °

max 17 ° / min 6 °

Petak

19.04.

17° / 6°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 5°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 7°

Utorak

23.04.

11° / 10°

Srijeda

24.04.

12° / 8°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Podgorica: Sljedeće godine uređenje park šume Beglaci

Podgorica

Comments 0

Podgorica: Sljedeće godine uređenje park šume Beglaci

Autor: Marija Mitrović

  • Viber

Odbornici u Skupštini Glavnog grada dali su saglasnost na Odluku o javno – privatnom partnerstvu za uređenje Park šume „Beglaci“, koju je donijela Skupština Opštine u okviru Glavnog grada –Golubovci, navedeno je iz PG Biroa.

"Uređenje park šume Beglaci obuhvatiće izgradnju sportskih terena sa pripadajućom ogradom, izgradnju otvorenog amfiteatra sa dijelom za gledaoce, obloženim drvenom podlogom (ljetnja scena), izgradnju tematskog parka na otvorenom, postavljanje ugostiteljskog objekta tipa kafe bara, izgradnju trim staze širine 2m, sa malč podlogom, teretane na otvorenom sa malč podlogom i spravama za vježbanje, izgradnju pješačkih staza, postavljanje dječjeg igrališta sa tartan podlogom otvorenog tipa, uređenje zelenih površina, itd.", piše u saopštenju.

Odbornici su, takođe, dali saglasnost i na Odluku o javno – privatnom partnerstvu za uređenje lokacije u zahvatu UP–a „Sportsko rekreativni kompleks Balabani“, koju je donijela Skupština Opštine u okviru Glavnog grada–Golubovci, saopšteno je iz PG Biroa.

"Na prvoj parceli radiće se teren za tenis dimenzija 37m x 18m – igralište na otvorenom uz mogućnost pokrivanja montažno demontažnom strukturom; teren za boćanje dimenzija 24m x 3m; teren za šah; kafe bar/svlačionica sa tuš kabinama; trim staza i parking. Na drugoj parceli biće izgrađen tematski park na otvorenom; teren za stoni tenis dimnezija 12,20m x 6,10m – igralište na otvorenom; dječje igralište na otvorenom; trim staza i kafe bar.

Na trećoj parceli će se graditi kafe bar/svlačionica sa tuš kabinama; teren za ekipne sportove dimnezija  34m x 20m (košarka, odbojka) – igralište na odtvorenom, uz mogućnost pokrivanja montažno demontažnom strukturom; teren za ekstremne sportove (skejt, roleri) – igralište na otvorenom; fudbalski teren dimenzija 56m x 100m; tribina sa 460 sjedišta, tehničke prostorije, sanitarni čvor i ambulanta ispod tribine; atletska staza sa 6 traka dužine 130m; teren za ekipne sportove dimenzije 40m x 35m (rukomet) – igralište na otvorenom uz mogućnost pokrivanja montažno demontažnom strukturom; dječje igralište na otvorenom; kafe bar; trim staza i parking", piše u saopštenju.

Na ovaj način, kako se navodi u saopštenju, Glavni grad i opština Golubovci dobiće dvije savremeno uređene zelene površine za odmor i rekreaciju građana.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR