14 °

max 15 ° / min 6 °

Petak

19.04.

15° / 6°

Subota

20.04.

14° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 8°

Utorak

23.04.

12° / 10°

Srijeda

24.04.

14° / 9°

Četvrtak

25.04.

14° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
U park šumama Tološi i Zlatica gradiće se tereni, kafići, igraonice…

Podgorica

Comments 1

U park šumama Tološi i Zlatica gradiće se tereni, kafići, igraonice…

Autor: Gordana Đuračić

  • Viber

Glavni grad Podgorica raspisao je javni poziv za uređenje park šuma Tološi i Zlatica.

U park šumi "Tološi“, na površini preko 30 hiljada kvadratnih metara, planirana je izgradnja dva košarkaška terena, kafe bara, trim staze sa gumenom tartan podlogom minimalne dužine 800 metara. Predviđen je i plato za treniranje i stazom za sprint minimalne dužine 100 metara, zatim izgradnja pješačke staze, najmanje pet teretana na otvorenom, dječja igraonica kao i uređenje parking zone, a budući prostor imaće i LED rasvjetu.

Minimalna vrijednost investicije za izvođenje radova je 600.000 eura, a rok završetka radova je 18 mjeseci, navodi se u saopštenju.

Predviđeno je da ponuđač na osnovu projektnog zadatka pripremi i dostavi idejno rješenje u ponudi, a po zaključenju ugovora o javno-privatnom partnerstvu i glavni projekat uređenja.

Ponuda će se smatrati blagovremenom ukoliko je primljena do 16. decembra do 9 sati.

Javni poziv za prikupljanje ponuda za uređenje Park šume “Zlatica”, na površini od preko 34 hiljade metara kvadratnih metara, obuhvata postavljanje pokrivenog sportskog terena za mali fudbal i rukomet kao i rekonstrukciju postojećeg košarkaškog terena i postavljanje LED rasvjete za noćno korišćenje.

I na toj lokaciji planiran je ugostiteljski objekat tipa kafe bara, biće popravljena ograda Park šume, izgrađena dječije igraonice zatvorenog i otvorenog tipa, a predviđena je i teretana na otvorenom.

Planira se i uređenje prilaznog puta i parking. Minimalna vrijednost investicije za izvođenje radova je 300.000 eura a rok završetka radova je 18 mjeseci. Ponude se primaju do 16. decembra do 13 sati.

Detalji javnih poziva su dostupni na oglasnoj strani web sajta Glavnog grada, a objavljeni su i u dnevnom listu Pobjeda.

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR

dejan

Kafici NE. Samo suma i trim staza. Ostalo NE!