Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

Kusovac odgovorio Božoviću: Odavno ste vi u drugoj partiji

| Postavio/la: Jelena Ćetković | Izvor: Pobjeda

Kusovac odgovorio Božoviću: Odavno ste vi u drugoj partiji Foto: Radio Tivat

Predsjednik opštine Tivat Siniša Kusovac, u reagovanju na otvoreno pismo Gorana Božovića, kazao je da Božović želi da dezinformiše javnost saopštavajući mnoge neistine na maliciozan način.

Božović napustio DPS uz teške optužbe; Kusovac za sjutra najavio odgovor

 "Odavno ste vi u drugoj partiji i u nekim drugim centrima. Jer, da se ne igramo istinom na ove blage dane a i govoreći iz iskustva sa vama – iza ovog melodramatičnog plačljivog lamentiranja nad vašim tobožnjim „neiskorišćenim“ sposobnostima, i nasuprot tome, „propasti“ Tivta, partije i sveopštoj kataklizmi, ovog vašeg pismenog sastava koji zovete „otvorenim pismom“, može da stoji samo čista računica: da se što bolje pozicionirate ili dodvorite sljedećem političkom utočištu. Ili opravdate vaš „dolazak“. Melodrama, nema šta. Ili bolje rečeno– maškarada", navodi u reagovanju predsjednik tivatske opštine.

On je svom bivšem saradniku poželio srećan put.

"Vi sa mnom, kao sa predsjednikom opštine, nikada nijeste radili! Iz prostog razloga jer sam na mjesto predsjednika opštine imenovan prije sedam mjeseci, u julu 2018. godine, u vrijeme kada ste vi uveliko bili na – porodiljskom odsustvu. Znate vi to dobro i sami, ali prećutkujete i manipulišete. Baš kao i to da sistematizacijom radnih mjesta nijeste predviđeni na poziciji rukovodioca službe za informacione sisteme, ali vam je ponuđeno nekoliko drugih pozicija u skladu sa vašim „kvalitetima“ koje ste odbili. Sada je jasno i zašto i iz kojih motiva", navodi Kusovac.

U odgovoru Božoviću Kusovac navodi da ga je „dirnuo u živac“, odbijanjem da Opština ogromnim sredstvima finansira takozvane aktivnosti nekih NVO.

"Takvu odluku neću sigurno povući. Jer to smatram, da upotrijebim vaš izraz, arčenjem. I to znaju moji saradnici i opštinska administracija koju ste, možda baš time izrevoltirani, nazvali „poltronima“, „beskičmenjacima“, „neznavenima“ i slično", navodi u reagovanju Kusovac.

Ostavi komentar

0/300