15 °

max 21 ° / min 14 °

Utorak

16.04.

21° / 14°

Srijeda

17.04.

14° / 9°

Četvrtak

18.04.

14° / 8°

Petak

19.04.

14° / 6°

Subota

20.04.

15° / 5°

Nedjelja

21.04.

11° / 8°

Ponedjeljak

22.04.

13° / 7°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Mandić i Knežević u Podgoricu se vratili Vučićevim avionom

Politika

Comments 9

Mandić i Knežević u Podgoricu se vratili Vučićevim avionom

Izvor: Pobjeda

Autor: Jelena Ćetković

  • Viber

Lideri Demokratskog fronta Andrija Mandić i Milan Knežević vratili su se su juče iz Beograda službenim avionom predsjednika Srbije Aleksandra Vučića, saznaje Pobjeda. 

Mandić i Knežević su u četvrtak prisustvovali svečanom ručku koji je u čast ruskog predsjednika Vladimira Putina organizovao predsjednik Srbije u Palati Srbija.

-Službeni avion predsjednika Srbije u kojem su se nalazili Mandić i Kneževič sletio je na Aerodrom Podgorica u 11 sati i 45 minuta.

Avion predsjednika Srbije je za Beogrd poletio u 12 sati i 15 minuta- kazao je Pobjedi izvor iz Aerodroma Crne Gore.

Predsjednik Demokratske narodne partije Milan Knežević potvrdio je saznanja Pobjede navodeći da se u Podgoricu iz Beogrda vratio ,,onako kako dolikuje srpskim političarima“.

-Nemam namjeru da bilo kome objašnjavam naše političke aktivnosti, posebno jer su u skladu sa zakonima Crne Gore. U svakom slučaju, Andrija Mandić i ja smo se vratili u Podogoricu kako i dolikuje srpskim političarima iz Crne Gore nakon susreta sa ruskim predsjednikom Vladimirom Putinom - kazao je Knežević u izjavi za Pobjedu.

Prema nezvaničnim informacijama Pobjede, korišćenje službenog aviona predsjednika Srbije je specijalna privilegija koja nije dostupna čak ni najbližim Vučićevim saradnicima iz Vlade i Predsjedništva.

-Vučić je bio jako zadovoljan Putinovim reakcijama na stavove politčkih predstavnika Srba, tako da je njegovo ustupanje aviona posljedica uspješne posjete ruskog predsjednika - rekao je izvor Pobjede.

On je dodao da je ,,predsjednik Srbije Aleksanadar Vučić kako se to moglo vidjeti i na fotografijama iz Palate Srbije lično upoznao Putina sa Mandićem i Kneževićem“.

-Mandić i Knežević su dio svih političkih akcija Aleksandra Vučića pa ovaj potez nije iznenađenje - rekao je izvor Pobjede. DF je povodom sastanka saopšto da je ,,Putin političke lidere Srba iz Crne Gore nazvao herojima“. 

Falkon FA-50“ za Vučića, Brnabić i ministre

Službeni avion predsjednika Srbije je ,,falkon FA-50“ koji je prema podacima koji su objavljeni tokom prošle godine potpuno remontovan.

Osim njega država Srbija je u posjedu i aviona ,,lerjet 31-A“. Prva letjelica proizvedena je 1981., dok druga datira iz 1999.

Zbog toga što u ,,falkon“ staje 12 putnika, a u ,,lerjet“ samo sedam, ali i zbog toga što ima veliki dolet, srpska delegacija za putovanja najčešće bira upravo ,,falkon“. 

Komentari (9)

POŠALJI KOMENTAR

Baranin

@Nikola, dabogda ti se ćerka udala za lika istovjetnog Milanu Kneževiću da budeš još ponosniji!

Sasa Sindjelic

Putina obezbedjenje jedva spasilo od izdajnickih ulizica... Sve moj do mojega, jadni li smo ako ce se ovi nazivati Srbima.

Boškan

Ajte Andro i Milane budite dobri pa će čika Vladimir da vas vodi u Moskvu da vidite zoološki vrt.