15 °

max 15 ° / min 6 °

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 7°

Ponedjeljak

22.04.

16° / 8°

Utorak

23.04.

13° / 10°

Srijeda

24.04.

12° / 9°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Petak

26.04.

16° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Bulatović predstavio preliminarni imovinski karton Budve

Politika

Comments 0

Bulatović predstavio preliminarni imovinski karton Budve

Autor: Mirjana Dragaš

  • Viber

Vladimir Bulatović, prvi potpredsjednik Opštine Budva i predsjednik budvanskog odbora Crnogorske predstavio je preliminarnoi izvještaj o imovinskom kartonu Opštine Budva.

Ovaj izvještaj dio je obaveza koje je Crnogorska preuzela u sporazumu o postizbornoj koalicinoj saranji, konstituisanju, organizaciji i vršenju vlasti u opštini Budva.

Sporazumom je predviđeno da se na nadležne opštinske službe utiče da sačine registar nepokretne i pokretne imovine u vlasništvu Opštine Budva u skladu sa Zakonom o državnoj imovini.

Koalicionim sporazumom predviđeno je i da se na svakih šest mjeseci priprema i objavljuje izvještaj o aktivnostima sprovedenim na pripremi registra nepokretne i pokretne imovine u vlasništvu Opštine Budva.

U okviru predstavljanja izvještaja Bulatović je rekao da bi bilo dobro da se formira Direkcija za imovinu sa odgovarajucim nadležnostima.

''Do formiranja Direkcije za imovinu ovim zadatkom će se baviti posvćceni tim koji je trenutno u fazi formiranja''-saopšteno je iz Crnogorske..

Kako je dodao Bulatović, jedan dio predmeta je upućen Kancelariji za antikorupciju, a najveći problemi su KO Budva, KO Petrovac i KO Bečići. Fokus će tokom narednog perioda biti na MZ Stari grad i kompaniji BSP, dodaje se u saopštenju.

''Preliminarni imovinski karton nalazi se na web stranici Opštine Budva od kraja januara, a njegova konačna i potpuno ispravna verzija biće dostupna za nekoliko godina i moraće da se odvija parcijalno, kako bi se došlo do konačnog registra koji bi zadovoljio kako potrebe građana, tako i potrebe Opštine''-zaključeno je u saopštenju.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR