11 °

max 13 ° / min 8 °

Četvrtak

18.04.

13° / 8°

Petak

19.04.

15° / 7°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

11° / 5°

Ponedjeljak

22.04.

16° / 7°

Utorak

23.04.

12° / 11°

Srijeda

24.04.

14° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
DF: Spremni smo za proteste, važno da opozicija pronađe tačke spajanja

Politika

Comments 3

DF: Spremni smo za proteste, važno da opozicija pronađe tačke spajanja

Izvor: Mina

Autor: Jelena Ćetković

  • Viber

Demokratski front  spreman je za proteste i druge antirežimske akcije i izuzetno je važno da opozicija pronađe tačke spajanja i na djelu pokaže jedinstvo u borbi protiv vlasti, smatra jedan od lidera DF-a Andrija Mandić. 

On je rekao da DF-u nije problem da učestvuje u protestima koje pokreću drugi, već da im se raduje i snažno će ih podržati. 

„Ne bježimo ni od podrške tuđim skupštinskim incijativama, samo nam je važno da budu usmjerene u pravcu smjene ovoga režima. Ko god radi iskreno na rušenju vlasti, mi ga prihvatamo za saveznika“, rekao je Mandić agenciji MINA. 

On je kazao da su, kako DF uvijek ima i vlastiti plan političkog djelovanja, predložili konkretne inicijative, za koje procjenjuju da su u funkciji ostvarenja zajedničkog cilja. 

Mandić je podsjetio da je jedna od njih je i pokretanje postupka za razrešenje predsjednika Crne Gore.

"DF je spreman za proteste i za sve druge antirežimske akcije. Od izuzetne važnosti je da opozicija pronađe tačke spajanja i na djelu pokaže jedinstvo u borbi protiv režima“, rekao je Mandić.

On smatra da građani Crne Gore, koji žele dobro zemlji, traže i očekuju od opozicije da bude zajedno, da zajednički radi i da vlast što je moguće prije smijeni. 

Komentari (3)

POŠALJI KOMENTAR

Katunjanin

Vi biste i sa Crnim vragom samo ako je protiv Crne Gore i njenog dobra i bitisanja Kad biste mogli da vidite svoj stvarni lik u ogledalu Crnogorske istorije u zemlju biste propali

Marko

@Liberal,Za tebe Liberalu je koverta i pustosenje c gore i kradje pljacke marovica mugose stjepovica i mila sve ovo normalno valja ih na to nijesu tjerali iz DF nego si isti kao i oni u kriminalne radnje upao cim ih branis pion njihov placeni.

Liberal

Nije Madiću, Kneževiću i DF cilj rušenje "režima" nego VDT i sudije Mugoše jer je to jedini način da uskoro završe u Spuž. Na duže vrijeme.