Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

Đukanović čestitao Dan Gradske Opštine Golubovci

| Postavio/la: Mirjana Dragaš

Đukanović čestitao Dan Gradske Opštine Golubovci

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović uputio je čestitku povodom 8. februara – Dana Gradske Opštine Golubovci, predsjednici Tanji Stajović, predsjedniku Skupštine Opštine Ratku Stijepoviću, odbornicima, svim građanima Golubovaca i učesnicima svečane sjednice, uz najsrdačnije čestitke i najbolje želje za dalji uspješan rad.

"Sa zadovoljstvom možemo konstatovati da je razvoj Golubovaca slijedio korake razvoja Glavnog grada i cijele Crne Gore. Uspjesi koje smo postigli od obnove nezavisnosti, kroz integracione procese preuzimajući evropske i evroatlantske vrijednosti, dali su dodatne zamajce dinamičnom razvoju lokalnih zajednica, a Golubovci i njihovi žitelji su znali takve prednosti da iskoriste. Realizovani i započeti infrastrukturni projekti, na lokalnom i državnom nivou, već generišu benefite i nastaviće da daju doprinos daljem razvoju ambijenta primamljivog za nove investicione aktivnosti u Golubovcima''-navedeno je u čestitki.

''Uvjeren sam da će se kvalitetna i fokusirana politika vaše lokalne uprave, u saradnji sa Glavnim gradom, Vladom Crne Gore i ostalim državnim organima, nastaviti, na dobrobit Golubovaca i cijele Crne Gore"-zaključeno je u saopštenju.

Ostavi komentar

0/300