10 °

max 13 ° / min 10 °

Utorak

23.04.

13° / 10°

Srijeda

24.04.

14° / 8°

Četvrtak

25.04.

14° / 7°

Petak

26.04.

16° / 9°

Subota

27.04.

20° / 10°

Nedjelja

28.04.

23° / 13°

Ponedjeljak

29.04.

25° / 16°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Đukanović čestitao Dan Gradske Opštine Golubovci

Politika

Comments 0

Đukanović čestitao Dan Gradske Opštine Golubovci

Autor: Mirjana Dragaš

  • Viber

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović uputio je čestitku povodom 8. februara – Dana Gradske Opštine Golubovci, predsjednici Tanji Stajović, predsjedniku Skupštine Opštine Ratku Stijepoviću, odbornicima, svim građanima Golubovaca i učesnicima svečane sjednice, uz najsrdačnije čestitke i najbolje želje za dalji uspješan rad.

"Sa zadovoljstvom možemo konstatovati da je razvoj Golubovaca slijedio korake razvoja Glavnog grada i cijele Crne Gore. Uspjesi koje smo postigli od obnove nezavisnosti, kroz integracione procese preuzimajući evropske i evroatlantske vrijednosti, dali su dodatne zamajce dinamičnom razvoju lokalnih zajednica, a Golubovci i njihovi žitelji su znali takve prednosti da iskoriste. Realizovani i započeti infrastrukturni projekti, na lokalnom i državnom nivou, već generišu benefite i nastaviće da daju doprinos daljem razvoju ambijenta primamljivog za nove investicione aktivnosti u Golubovcima''-navedeno je u čestitki.

''Uvjeren sam da će se kvalitetna i fokusirana politika vaše lokalne uprave, u saradnji sa Glavnim gradom, Vladom Crne Gore i ostalim državnim organima, nastaviti, na dobrobit Golubovaca i cijele Crne Gore"-zaključeno je u saopštenju.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR