Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

Brajović odgovorio Kneževiću: Dug prema Atlas banci izmirio sam prodajom dijela naslijeđene zemlje

| Postavio/la: Jelena Ćetković

Brajović odgovorio Kneževiću: Dug prema Atlas banci  izmirio sam prodajom dijela naslijeđene zemlje

Nakon što je Duško Knežević pozvao predsjednika Parlamenta Ivana Brajovića da javno saopšti kako je isplatio dug prema Atlas Banci, oglasio se sam Brajović. 

Kaže da još od 2013. prema Atlas banci nemam nikakvih dugovanja.

"Na novinarsko interesovanje sam već 24. januara odgovorio da sam dugovanje na kartici izmirio prodajom dijela naslijeđene zemlje. O tome postoji dokumentacija kod svih nadležnih organa, kojima sam ovu transakciju blagovremeno prijavio. Zemlju sam prodao  zainteresovanom pravnom licu o čemu je sačinjen notarski akt. I o tome posjedujem urednu dokumentaciju".

Kada je riječ o depozitima Aerodroma Crne Gore, Brajović upućuje na privredno društvo Aerodromi Crne Gore AD, u čijoj je nadležnosti donošenje takvih odluka.

"Odbijam da budem uvučen u navodne spektakularne finansijske malverzacije, kao i da branim i tumačim uredno izmirivanje svojih obaveza“, zaključuje Brajović. 

Komentari

ramadani,

ovaj sto kaze totije da se u crkvu zakune,nametnuse mu neke racune u hotelu a coek plartio sad ga pitaju za dugove, kartice i imovinu aerodroma ko da on mora sve znati a mozda je i drzavna tajna ,samo je sve javno kad se otima od gradjana.

Ostavi komentar

0/300