16 °

max 16 ° / min 6 °

Subota

20.04.

16° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 7°

Ponedjeljak

22.04.

16° / 8°

Utorak

23.04.

13° / 10°

Srijeda

24.04.

12° / 9°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Petak

26.04.

16° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
CG posvećena sprovođenju suštinskih reformi

Politika

Comments 0

CG posvećena sprovođenju suštinskih reformi

Autor: Vladana Jovanović

  • Viber

Kroz proces evropske integracije, Crna Gora je posvećena sprovođenju suštinskih reformi koje će osigurati vladavinu prava, osnažiti ekonomski razvoj i unaprijediti kvalitet života svojih građana“, saopštio je glavni pregovarač Aleksandar Drljević u Budimpešti na sastanku sa nerezidentnim ambasadorima država članica EU, Estonije, Litvanije, Letonije i Irske, kao i sa ambasadorima i otpravnicima poslova Tajlanda, Filipina, Gruzije, Pakistana i Kolumbije.

Drljević je, kako je saopšteno iz Generalnog sekretarijata Vlade, informisao sagovornike o sprovedenim reformama i ostvarenim rezultatima u procesu pristupanja EU, kao i o tekućim i planiranim aktivnostima Vlade i pregovaračke strukture s ciljem dostizanja evropskih standarda i kvaliteta života.

"Sagovornici glavnog pregovarača su pozdravili napredak Crne Gore u pristupanju EU, kao i njenu ulogu i doprinos regionalnoj saradnji i razvoju sadržajnih odnosa sa susjedima", navodi se u saopštenju.

Takođe su razmijenjena mišljenja u vezi sa obavezama u konkretnim pregovaračkim poglavljima i razmotrena ekspertska podrška država članica u više oblasti.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR