Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

Demokrate: DPS, preko svojih činovnika, sabotira protestni skup na Cetinju

| Postavio/la: Vladana Jovanović

Demokrate: DPS, preko svojih činovnika, sabotira protestni skup na Cetinju

Narodni muzej Crne Gore odbio je zahtjev Demokratske Crne Gore da joj ustupi električnu energiju za potrebe protesta koji će biti održan sjutra na Balšića pazaru, na Cetinju od 15.30h.

"Ovo je bijedan pokušaj da se opstruira izražavanje građanskog bunta u Prijestonici Cetinje. Da su predmete u muzejima čuvali kao što čuvaju električnu energiju, gdje bi nam bio kraj?", saopštile su Demokrate.

Dokument kojim se odbija zahtjev Demokrata potpisala je Anastazija Miranović, u ime uprave Narodnog muzeja. "Odbijanje je opravdala nesuvislim razlogom da je objekat zatvoren do 10. aprila, kao da to objektivno može da spriječi ustupanje električne energije organizatorima protesta i priključenje na jednu utičnicu", navode Demokrate.

"Mi, u Demokratskoj Crnoj Gori, smatramo da ovaj gest odbijanja našeg zahtjeva predstavlja još jedan izraz hipokrizije u koju je DPS duboko zabrazdio, jer dok sa jedne strane minimalizuju značaj naših protesta, sa druge strane sve rade i pokušavaju da sabotiraju održavanje našeg protestnog skupa.
Osim hipokriziju, ovakav gest ogoljava, u potpunosti, kukavštinu DPS-a, koji ne želi da omogući da građani Prijestonice mirnim, građanskim putem izraze svoj bunt u odnosu na sva njihova nepočinstva.

Ovim, razumije se, neće moći da spriječe održavanje našeg skupa, jer ako nema struje koja nam treba samo za zvučnike, tehnika je, na svu sreću, napredovala dotle da bismo, ako nikako drugačije, i uz pomoć megafona mogli da pošaljemo svoje poruke", poručile su Demokrate.

Komentari

Mne2006,

Cetinje je uvijek bilo i ostalo Crnogorska prijestonica! Đe su se rađali i rađaju veliki Crnogorci zdravoga razuma daleko od podržavanja opozicionih lidera!!!

štrbina,

Cetinjani se bude i vrću sebe da čuvaju CRNOGORSKU PRIJESTOLNICU I SVETINJE.Moraće ubrzo i pjandure nalokane otrcanim srpstvom selit iz Cetinjskog Manastira i centra CPC.

Tommy_h,

A dzaba sve, vama u Dg niko nije dosao, a tek na Ct zive duse nece biti!

Liberal,

Cujem puno cetinjana dolazi ,cio grad o tome prica hahahahahahahha a sjedite jadni,cus dps vam je kriv

Đoko Orlandić,

Ovaj m....kritet iz Mojanovića traži struju od Narodnog muzeja Crne Gore. E, on ne shvata da je to crnogorska instituicija, a ne srpsko-četnička ili boljševička, te nema što da traži od te institucije. Njegovo pojavlivanje pred tom institucijom je skrnavljenje svega što je istorija i duh CG.

Mina,

E,vama struje ne fali,vama fale ljudi...fali vam podrska naroda.Struja tu ne pomaze.

Ostavi komentar

0/300