16 °

max 16 ° / min 8 °

Srijeda

24.04.

16° / 8°

Četvrtak

25.04.

14° / 8°

Petak

26.04.

15° / 7°

Subota

27.04.

18° / 9°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

24° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
SD Kotor: Novi izbori jedino rješenje za krizu u gradu

Politika

Comments 0

SD Kotor: Novi izbori jedino rješenje za krizu u gradu

Autor: Milena Aprcović

  • Viber

Sinoć je u Kotoru održana sjednica Opštinskog odbora Socijaldemokrata Kotor kojoj je prisustvovalo rukovodstvo  SD-a Crne Gore, saopšteno je iz te stranke. 

OO Kotor je prvi odbor koji je rukovodstvo Socijaldemokrata posjetilo u sklopu redovnih aktivnosti obilaska opštinskih odbora i direktne komunikacije sa članstvom i građanima, pojašnjeno je u saopštenju. 

"Konstatovano je nezadovoljstvo dosadašnjim načinom vršenja lokalne vlasti u tom gradu. Lokalna samouprava okarakterisana je kao nedorasla tom ozbiljnom zadatku, te da najbolju sliku o njoj građanima nameću upravo njeni konstituenti, govoreći jedni o drugima. Zaključeno je da su novi izbori jedino rješenje za prevazilaženje političke krize u Kotoru, kao i da Socijaldemokrate te izbore dočekuju spremno, sigurni u još jedan izborni uspjeh, jer broj podržavalaca naše politike u Kotoru stalno raste.

Istaknuto je zadovoljstvo svim dosadašnjim rezultatima SD-a, sa posebnim naglaskom na činjenicu da su Socijaldemokrate jedini politički subjekt u Crnoj Gori koji osim toga što u svim opštinama ima odbornike, bilježi konstantan i nezaustavljiv trend rasta", navodi se u saopštenju. 

Taj trend je nedavno potvrđen i na prvim lokalnim izborima u samostalnoj opštini Tuzi, dodaju iz SD-a. 

"Sve ovo, kako je zaključeno na sastanku, jasno govori da građani u Socijaldemokratama vide partiju koja baštini istinske vrijednosti socijaldemokratije i partiju sa ubjedljivo najboljim izbornim programom čija realizacija garantuje razvoj i napredak, kako Crne Gore, tako i svake njene opštine", zaključeno je u saopštenju. 

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR