13 °

max 15 ° / min 6 °

Petak

19.04.

15° / 6°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 4°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 7°

Utorak

23.04.

11° / 10°

Srijeda

24.04.

13° / 9°

Četvrtak

25.04.

16° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Joković na sjednici GO SNP-a: Najvažnije je da svi sjednemo i da se dogovorimo

Politika

Comments 0

Joković na sjednici GO SNP-a: Najvažnije je da svi sjednemo i da se dogovorimo

Autor: Milena Aprcović

  • Viber

Povodom obilježavanja 21 godine postojanja, Socijalistička narodna partija Crne Gore je danas u Podgorici održala svečanu sjednicu Glavnog odbora, saopšteno je iz partije. 

Predsjednik stranke Vladimir Joković podsjetio je članove SNP da je ova partija potekla iz naroda prije 21 godinu i da nijednog trena, od tada do danas, nije odustala od pravog puta istine i pravde.

Tako će činiti i ubuduće jer to od nje očekuju oni koji su svih ovih godina bili uz svoju partiju, trpjeli progon i nevolje od vlasti, dodaju iz SNP-a. 

"Danas smo dio protesta nezadovoljnih građana i učestvujemo u njima od početka i bićemo tu. Protesti su jedan ogroman pritisak na vlast i u centru pažnje su i međunarodne zajednice. Možemo slobodno reći da su ovi protesti najveći od 2006. a ujedno su posve mirni, nenasilni što posebno smeta vladajućoj strukturi“, istakao je Joković.

Kako se dodaje u saopštenju, predsjednik SNP-a je naglasio da razumije jučerašnje nesnalaženje organizatora protesta oko zakazivanja sastanka sa predsjednicima opozicionih partija, oko početka tj. termina sastanka.

"To u ovom trenutku, možda, i nije bitno. Na tom sastanku je trebalo da bude riječi o prijedlogu ugovora o opozicionom djelovanju i nastavku protesta, o tome šta bi opozicija i NVO sektor trebalo da učine da bi ti protesti i sveukupna energija dali rezultat.

Mi smo saopštili da ćemo potpisati taj ugovor ukoliko ga budu potpisale i ostale opozicione partije, ali je najvažnije da svi sjednemo za jedan sto i da se dogovorimo", kazao je Joković. 

Nakon svečane sjednice Glavnog odbora, članovi i simpatizeri SNP-a, sa rukovodstvom partije će se pridružiti protestu zakazanom za 18 sati, saopšteno je iz SNP-a. 

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR