15 °

max 15 ° / min 6 °

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

9° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

16° / 6°

Utorak

23.04.

12° / 10°

Srijeda

24.04.

13° / 8°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Petak

26.04.

15° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Izborna konferencija DPS-a Pljevlja 22. juna

Politika

Comments 0

Izborna konferencija DPS-a Pljevlja 22. juna

Autor: Jelena Ćetković

  • Viber

U Pljevljima su odr\ane sino' sjednice Izvršnog i Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista na kojima je prezentovana Odluka Glavnog odbora DPS Crne Gore o raspisivanju izbora u opštinskim organizacijama.

 Sjednicama su prisustvovali koordinatori ispred Predsjedništva i izvršnog odbora Ilija Ašanin i Dijana Gomilanović.

“Predsjednik Opštinskog odbora DPS-a Pljevlja Vlade Milinković upoznao je prisutne sa Planom aktivnosti u susret predstojećoj Izbornoj konferenciji. Nakon konstruktivnih izlaganja članovi Opštinskog odbora jednoglasno su donijeli odluku da se Izborna konferencija u našem gradu održi 22. juna 2019. godine”, navedeno je u saopštenju. 

 U sklopu redovnih aktivnosti, a u skladu sa Statutom, u narednom periodu, kako je saoppšten biće održane sjednice svih mjesnih organizacija, na kojima će se predlagati predstavnici za Opstinsku izbornu konferenciju, kao i kandidati za novi sastav Opštinskog odbora.

“Članovi Opštinskog odbora DPS Pljevlja iskoristili su priliku da daju bezrezervnu podršku planiranim aktivnostima u cilju dodatnog osnaživanja naše partije na svim nivoima. Posebna podrška je data svim onim državotvornim subjetkima koji grade mir, stabilnost i evroatlansku budućnost naše države Crne Gore”, poručeno je iz DPS-a

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR