Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

Izborna konferencija DPS-a Pljevlja 22. juna

| Postavio/la: Jelena Ćetković

Izborna konferencija DPS-a Pljevlja 22. juna

U Pljevljima su odr\ane sino' sjednice Izvršnog i Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista na kojima je prezentovana Odluka Glavnog odbora DPS Crne Gore o raspisivanju izbora u opštinskim organizacijama.

 Sjednicama su prisustvovali koordinatori ispred Predsjedništva i izvršnog odbora Ilija Ašanin i Dijana Gomilanović.

“Predsjednik Opštinskog odbora DPS-a Pljevlja Vlade Milinković upoznao je prisutne sa Planom aktivnosti u susret predstojećoj Izbornoj konferenciji. Nakon konstruktivnih izlaganja članovi Opštinskog odbora jednoglasno su donijeli odluku da se Izborna konferencija u našem gradu održi 22. juna 2019. godine”, navedeno je u saopštenju. 

 U sklopu redovnih aktivnosti, a u skladu sa Statutom, u narednom periodu, kako je saoppšten biće održane sjednice svih mjesnih organizacija, na kojima će se predlagati predstavnici za Opstinsku izbornu konferenciju, kao i kandidati za novi sastav Opštinskog odbora.

“Članovi Opštinskog odbora DPS Pljevlja iskoristili su priliku da daju bezrezervnu podršku planiranim aktivnostima u cilju dodatnog osnaživanja naše partije na svim nivoima. Posebna podrška je data svim onim državotvornim subjetkima koji grade mir, stabilnost i evroatlansku budućnost naše države Crne Gore”, poručeno je iz DPS-a

Ostavi komentar

0/300