9 °

max 14 ° / min 8 °

Četvrtak

25.04.

14° / 8°

Petak

26.04.

16° / 8°

Subota

27.04.

19° / 10°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

24° / 16°

Srijeda

01.05.

22° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Đukanović o novom mandatu na čelu DPS-a: Razmišljaću o tome kad sjednemo za sto

Politika

Comments 5

Đukanović o novom mandatu na čelu DPS-a: Razmišljaću o tome kad sjednemo za sto

Autor: Mirjana Dragaš

  • Viber
Vijesti pod plaštom nezavisnog medija vode političku kampanju

''Nemam ambicija da budem predsjednik partije, ali o tome neću razmišljati do trenutka dok prvi put sjednemo i porazgovaramo o tome u partiji''- saopštio je Đukanović odgovarajući na pitanja novinara u Vili Gorica nakon dodjela nagrada privrednicima.

Povodom sastanka sa Angelom Merkel i Emanuelom Makronom krajem ovog mjeseca u Berlinu, Đukanović je kazao da ta inicijativa uliva dodatno ohrabrenje u proces proširenja.

''Ta inicijativa uliva dodatno ohrabrenje da EU neće odustati od svoje namjere da zemlje Zapadnog Balkana integriše u EU. Tema će biti odnos Beograda i Prištine. Vi znate koji je naš stav o tome''- kazao jeon.

Upitan da li je, kada je podnosio tužbu protiv Vijesti razmišljao o stavovima Stejt Dipartmenta o slobodi medija, te da li to našu zemlju može usporiti na putu ka EU Đukanović je saopštio:

''Smatrao sam da moram da povedem računa o zaštiti vlastitog dostojanstva i to je razlog što sam podnio tužbu. Mislim da je jako važno da svi vodimo računa da ne smijemo svoje pravo zloupotrebljavati i apsolutizovati. U ovom slučaju tužbu sam podnio jer su Vijesti objavile vijest koja je neistinita i koju sam demantovao''- kazao je on i dodao da naši problemi ne bi nestali gašenjem tog medija.

''Nikad nijesam pomislio da treba zagovarati gašenje nekog medija. Ono oko čega cemo se saglasiti je da u svakom segmentu našeg društva moramo pokušati da gradimo one standarde koji će nas preporučiti. Vijesti pod plaštom nezavisnog medija vode političku kampanju''- kazao je on.

Komentari (5)

POŠALJI KOMENTAR

Cipsy

Rano je sad pricati o mjestu predsjednika DPS, dobro je Milo rekao, kad dodje vrijeme za to sjesce, mada svakako nece ni biti promjena u strukturi partije.

goran1978

Pa naravno ko ce sad razmisljati o tome ko ce biti predsjednik partije, covjek ima sad obaveze koje se drzave ticu, pa kad dodje kongres onda ce se razmisljati o tome.