10 °

max 12 ° / min 10 °

Utorak

23.04.

12° / 10°

Srijeda

24.04.

15° / 9°

Četvrtak

25.04.

14° / 8°

Petak

26.04.

16° / 8°

Subota

27.04.

19° / 10°

Nedjelja

28.04.

22° / 11°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Jonica: Koja je muka koju krije kotorska Luka, kako je Ranko Krivokapić kupio stan?

Politika

Comments 3

Jonica: Koja je muka koju krije kotorska Luka, kako je Ranko Krivokapić kupio stan?

Autor: Jelena Ćetković

  • Viber

Direktorica Administrativnog sektora u Luci Kotor i nekadašnja poslanica SNP-a Snežana Jonica, na svom Fejsbuku napisala je da je nakon što je počela radni angažman u Luci nekima postala noćna mora. 

“Danima me pitaju ljudi šta se u stvari krije iza ove Rankove smiješne histerije oko "Luke Koto"r, šta si mu to našla? Odgovor glasi- naravno da nije problem ni Luka ni koncesija...  Problem je “Cunami s Volujice” (nadimak koji su mi “neki” dali samo par mjeseci nakon dolaska u “Luku Kotor”). Brzo sam nekima postala noćna mora… Šta ću raditi, šta ću otkriti, da li su bezbjedne tajne koje je SDP zakopao u “Luci Kotor”. A tajni je mnogo...”, poručuje Jonica.

Da li je vrijeme da Crna Gora sazna kako je Ranko “kupio” stan od 74 m2 kvadrata u Starom gradu od Luke Kotor?, upitala je Jonica u fb objavi.

"Koliko je platio prvu ratu za stan u Starom gradu, u “kući koja spada među najvrednije objekte srednjovjekovne arhitekture u Kotoru”? Da li ga je više koštala taksa za uknjižbu ili rata za stan? Koliko ga je ukupno "koštao"taj stan? Da li je zvao UNESCO na useljenje? O navedenom nije bilo dostupnih podataka u arhivi "Luke Kotor", samo indicija...ali isplivaše negdje drugo”, napisala je u objavi na Fejsbuku Snežana Jonica i napomenula da će nastaviti da iznosi podatakae o odlazećem predsjedniku SDP-a Ranku Krivokapiću.

Komentari (3)

POŠALJI KOMENTAR

Elf

Draga Anteno, nemojte biti Analitika koja brise komentare kad krikujes DPS ili sponzore. Kad kazem da bude selektivniji,ne mislim zlo. Influeserka ciji je muz narkodiler ne smije kod vas da bude vijest.Ogovaranje ove zene takodje.Novinari ste, provjerite kako je kupio stan, nijeste vi Informer. 87M

Znamo se

Za taj stan znamo od kada se prijavljuje imovina, nije gabkuce kupio. Sada draga Jonice sto si ti malo zakasnila za kupovinu, sta da radimo, Nego kako ti dobi posao u Luci, da nije zbog struke?

Mitar

T tako mi tog cunamija, Boze , sta je sa ovim ljudima, dje nalaze ovaj ego na naduvavanje