11 °

max 15 ° / min 6 °

Petak

19.04.

15° / 6°

Subota

20.04.

14° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 8°

Utorak

23.04.

12° / 10°

Srijeda

24.04.

14° / 9°

Četvrtak

25.04.

14° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
DPS: Kotor se budi nakon agonije

Politika

Comments 1

DPS: Kotor se budi nakon agonije

Autor: Milena Aprcović

  • Viber

Kotor se budi poslije dvogodišnje agonije i samozvani reformatori iz redova Demokrata su toliko prizivali „proljećne promjene“ da su ih, na posljetku i dobili, poručuju iz kotorskog DPS-a. 

"Vjerovatno još nijesu prihvatili činjenicu da su samo u svojim glavama bili oslobodioci, a da su zapravo tipični tamničari grada, koji su ga prisvojili poput lične svojine i okupirali ga svojim neznanjem, manjkom obrazovanja i histerijom masovnog zapošljavanja svojih partijskih saboraca. 

U duhu samovolje su upravljali i Skupštinom, koju su sveli na nivo trivijalnog okupljanja i degradirali kotorsku upravu do toliko niskog nivoa da će trebati mnogo energije da se povrati. A samozvani „vlasnik“ grada, sad već bivši predsjednik Opštine Jokić je, na zaprepašćenje desetak lojalnih pristalica – smijenjen", navode iz ove partije. 

Kako dalje kažu, poslijednji spomenik sumanute vladavine, vrlo simbolično, su plakati protiv smjene Jokića, izlijepljeni po gradu.

"Demolirana su autobuska stajališta, stubovi za rasvjetu, znakovi, kontejneri i plakati su na njima i dan danas, ostavljajući utisak nereda i nemara.

Nezapamćeno je i skandalozno da jedna lokalna vlast uništava sopstvene komunalne objekte, ostavljajući grad neurednim i oštećenim. Ovo ruglo do sada nije uklonila ni komunalna policija ni komunalna inspekcija – što ih čini saučesnicima u ovom ruganju sa gradom.

Epilog velikih predizbornih obećanja je činjenica da je najveća investicija ove vlasti besprizorno „ulaganje“ u manipulaciju medijima, koj su za njihov nerad neuspješno tražili krivce, a njihove pravne i finansijske marifetluke uspješno sakrivali od javnosti.

Sa druge strane, epilog protesta od 14. aprila kao i 24. aprila se graniči sa histerijom malobrojnih okupljenih iz svih gradova Crne Gore, a najmanje iz Kotora, jesu ostaci plakata po stajalištima i blamaža pred građanima. Ništa manja od blamaže neprihvatanja odluke skupštinske većine u gradu kojim je do juče samovoljno isti Jokić stolovao", zaključuju u saopštenju. 

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR

goran1978

A i vrijeme je vise da Kotoru krene, jer onakav grad nije zasluzio Jokica i ono sta je on radio.