Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

Đukanović: Ne smijemo imati protokolarni pristup, podrazumjeva se da smo bolji od Fronta i Demokrata

| Postavio/la: Jelena Ćetković

Poruka iz Danilovgrada

Đukanović: Ne smijemo imati protokolarni pristup, podrazumjeva se da smo bolji od Fronta i Demokrata

Ne smijemo se zavaravati i upasti u zamku da emitujemo samozadovoljstvo zato što smo bolji od Fronta i od Demokrata,  poručio je predsjednik Demokratske partije socijalista i predsjednik države Milo Đukanović.

"Ovo su prilike koje nipošto ne bi smjeli propuštiti, nikako ne bi smjeli imati protokolarni pristup, svečarski. Dakle, ne smijemo se zavaratati i upasti u zamku da emitujemo samozadovoljstvo zato što smo bolji od Fronta i Demokrata, to se podrazumjeva, ali to nije realan pogled na kvalitet naše politike. Realan pogled nas vodi u sljedeću analizu, šta su bile naše realne mogućnosti u prethodnom četvorogodištu, šta su bila očekivanja građana. Dakle, znamo da je problem svake politike uključujući i našu da se suočava sa pomalo nerealnim očekivanjima građana, ali i to je inspiracija za politiku", kazao je Đukanović. 

Đukanović je prisustvovao izbornoj konferenciji danilovgradskog Odbora DPS koji je danas birao nove članove. 

Đukanović je kazao i da su DPS-u potrebni najvredniji. 

“Nama trebaju oni koji su najvijedniji, jedino sa takvim izborom možemo biti sigurni da ćemo se pokazati doraslim izazovima", poručio je Đukanović iz Danilovgrada.

Komentari

Labud Dabanović,

Sve vi verbalno i javno dobro činite a tajno kopirate da se ponovi ona izdaja crnogorskog naroda iz 1918g-kad su se grupe pojedinaca u predśedništvu vlade i skupštine bogatili-za uzvrat da izmanipulišu svoj crnogorski narod da uđe bez imena u državu SHS.Sad isto bogaćenje-bez svojeg imena u Evropu

ZarkoGolubic,

Predajednik u potpunosti razumije trenutak i sustinsku integraciju zapadnog balkana u EU

Ostavi komentar

0/300