Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

SDP isključio odbornicu iz partije: Namjerava da sarađuje sa DPS-om

| Postavio/la: Nikoleta Rakočević

I dalje turbulentno u Kotoru.

SDP isključio odbornicu iz partije: Namjerava da sarađuje sa DPS-om

Predsjedništvo Opštinskog odbora Socijaldemokratske partije Kotor je na današnjoj hitnoj sjednici donijelo odluku o isključivanju odbornice Brune Lončarević iz članstva te partije, saopštili su iz SDP-a.

To je kako navode, urađeno, zbog njene namjere da suprotno jednoglasnoj odluci organa SDP-a, na opštinskom nivou uđe u saradnju sa DPS-om, dok su druga dva odbornika, kako dodaju, Goran Brguljan i Tena Božović ostali vjerni politici i odlukama SDP.

"Na sjednici OO Kotor, održanoj 7. maja organi SDP-a donijeli su odluku o tome da Opštinski odbor SDP neće ulaziti u bilo kakve aranžmane sa DPS-om u skladu sa politikom partije na državnom i lokalnom nivou.

Ovakvo ponašanje predstavlja izdaju zajedničke političke ideje, članova i preko 1000 glasača SDP u Kotoru i zbog toga mora biti svjesna, da će ostaviti trajan pečat na njen, do sad stečeni politički i društveni ugled.

Potez Lončarević tumačimo i u kontekstu nepoštovanja odluke pri glasanju oko razrješenja Vladimira Jokića, kada je mimo predloženog rješenja o referendumu oko ključnih elemenata ugovora o Luci, svojim postupkom nanijela štetu partiji i na lokalnom i državnom nivou", zaključili su u saopštenju iz te stranke.

Ostavi komentar

0/300