Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

Joković: Moramo prevazići krizu zbog smjene Jokića

| Postavio/la: Jelena Ćetković | Izvor: Pobjeda

Joković: Moramo prevazići krizu zbog smjene Jokića

Lider Socijalističke narodne partije Vladimir Joković kazao je da očekuje da se prevaziđe situacija nastala nakon smjene predsjednika Opštine Kotor Vladimira Jokića, zbog čega je došlo do razilaženja Demokrata sa SDP-om.

"Moramo naći rješenje i nastaviti da radimo u skladu sa dogovorom i Sporazumom o budućnosti kojeg su potpisali svi opozicioni poslanici i predstavnici pokreta Odupri se", rekao je za Pobjedu Joković.

On je istakao da je novoosnovani savez u Bijelom Polju, sa sloganom “Da svako ima“, formiran zbog ujedinjavanja kompletne opozicije, sa ciljem da bude što manje rasutih opozicionih glasova na narednim parlamentarnim izborima.

“Najvećim svojim kapacitetom učestvujemo u protestima opozicije i aktivni smo na sastancima sa opozicionim kolegama i pokretom Odupri se. Maksimalno radimo na jedinstvu opozicije jer je to najbolji način da postignemo dobar rezultat na narednim izborima”, rekao je Joković.

Predsjednik SNP-a, čiji poslanici bojkotuju i dalje parlament iako Posebni klub poslanika, sa kojim je SNP u savezu “Da svako ima“, aktivno učestvuje u parlamentarnom radu, kaže da se Srđan Milić i Danijela Pavićević pridržavaju odluke o bojkotu Skupštine.

“Poslanici SNP-a su u bojkotu parlamenta, ali sve odluke vezane za dalje djelovanje naše partije biće donijete na organima partije”, dodao je Joković.

Komentari

ZarkoGolubic,

SNP i dalje ne odstupa od stavova Mome Bulatovica

Iskra95,

Trebace mnogo energije da se kotorska uprava povrati i dovede u neko normalno stanje, jer ju je opozicija dovela do najnizih grana.

Votka88,

E svi ste vi iz opozicije isti kao ovaj JOKIC

kamiondzija78,

Ali on i dalje prica o protestima i sporazumu,haahaaha

InesBD,

Jokic je samo jos jedan primjer nesposobnosti opozicije kojoj vise ne treba dati ni jednim selom da upravlja i njega bi do propasti doveli.

Prepelica,

A ko je kriv za tu krizu nego sam Jokic, sramota koliko je Kotor unazadio!

Ostavi komentar

0/300